walk on wings, tread in air: Ko syok kat aku ke??? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ko syok kat aku ke???
2009-04-16
Cik Zara Dania, aku harap ni nama betul, kot ye pun sangat mentaksubi aku, jangan la habis semua ko plagiattt. Tinggal la sikit untuk generasi akan datang dik oiii.

To my readers, anda boleh menyilakan diri untuk klik pada link untuk baca actual post yang aku rasa takde beza benau ngan 'post' dak Zara Dania ni.

To Zara, mungkin kita ditakdirkan mempunya life yang sama, cuma aku tak pernah jadik model macam ko, dan aku pun bukan engineer macam ko.

Tapi paling tak boleh blahhhhhhh....janganlah sampai umah akak pun ko ngaku umah ko dikkkk

Aku rasa ni rumah aku

Camana pulak rumah kita leh sama ekkk? Bini no. 2 En Wan ke apa ni??




Green Apple 1

Zara Dania 1




Green Apple 2

Zara Dania 2




Green Apple 3

Zara Dania 3
Zara Dania 4




Green Apple 4

Zara Dania 5




Green Apple 5

Zara Dania 6




Green Apple 6

Zara Dania 7




Green Apple 7
Green Apple 8

Zara Dania 8




Green Apple 9

Zara Dania 9




Green Apple 10

Zara Dania 10




Green Apple 11

Zara Dania 11




Green Apple 12

Zara Dania 12




Green Apple 13

Zara Dania 13




Green Apple 14

Zara Dania 14




Green Apple 15

Zara Dania 15




Green Apple 16

Zara Dania 16




Green Apple 17

Zara Dania 17




Green Apple 18

Zara Dania 18




Green Apple 19

Zara Dania 19

posted by aveo757 @ 2:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER