walk on wings, tread in air: Cukup-cukup la <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Cukup-cukup la
2009-04-17
Udah-dah la tuuuuuuu.

Tadi aku masuk blog Zara Dania kemain lagi korang pi hamun kat chatbox dia ye?
Udah, udah, balikkkkkkkkkk!!!!
Aku tak suruh pun.

To All Readers Zara Dania,
As what have been told by one of Zara's follower this morning, you all dah pun kuar masuk blog aku semalam untuk buat research samada aku yang plagiat Zara.
Aku dah letakkan proof, it's all up to you guys untuk percaya atau tak.
Tak percaya pun takpe, aku tak rugi apa-apa pun.
Aku akan terus berblogging macam biasa (walaupun sebenarnya aku dah malas dah ni).
Blog aku takde nuffnang, so tak timbul soal saper nak rebut readers saper.
Nak baca, baca, taknak baca kaluuuuu aku tak paksa.
Tapi agak-agak nak maki aku tu letak la ID sket, jangan pakai anonymous, nampak sangat takut kerana salahnya.


Cuma apa yang aku boleh bagi idea kat sini, yang jelas lagi nyata :

a) rumah yang dia claim rumah dia tu adelah rumah aku.
Lojik la sket beb, kata anak load, beli merz segala, takkan la anak load dok rumah teres kottttttt. Orang kalau kaya-raya tak pakai de meja makan kerusi enam macam aku tu. Diorang pakai meja makan kerusi duoploh lapan.

b) and as far as I know, budak offshore takde kejadahnya nak ambik course Food Tech.
Tak tau la kalau dia pengkaji seaweed ke, gamat ke. Mungkin kena ambik course tu kot. Entah la aku pun tak sure, sebab aku bukan engineerrrrrrrrrrrrrrr.

c) Kak Zu yang terselit kat 'dapur' dia tu was my first maid. Tapi tak sure la kalau maid aku tu skang keje kat rumah dia and maid tu yang bagi cadangan buat dapur yang sama.

d) gamba kat bilik aku yang dia claim bilik dia tu actually ada 2. (pandai-pandai la check archive aku ni). Ada potret wedding aku ngan En Wan lagi. Mujur jugak la dia tak letak gamba tu kat blog dia, and edit gamba kawen tu ngan muka dia. Kalau tak konfem aku bakar kilang En Wan semalam.



Apa-apa pun to Zara Dania (ni mesti minat cerita Mia Zara ngan Awan Dania ni), if you are reading this, thank you sebab berminat ngan entry-entry Green Apple. Tapi tolongggg la jangan jadik mental sangat. Biar la aku sorang je yang gila.

Apa-apa pun, aku rasa cukup-cukup la membambu Zara tu.
Aku kata balik, balikkkkkkk!!!
Aku siat kulit korang kang.


p/s : Zara, kebetulan aku nak jual rumah ni, ko nak beli?
posted by aveo757 @ 5:12 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER