walk on wings, tread in air: Sikit je, takleh banyak-banyak <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Sikit je, takleh banyak-banyak
2009-02-16
Sedap anak tekak korang je suruh aku update ye?
Aku macam nak menonggeng meniarap bagai siapkan keje ni. Nak bercumbu-cumbuan dengan roommate pun asik tanggung-tangguh sudahnya hari ni aku period. Kem salam la jawabnya. Tunggu la lagi seploh hari lagi ye bang.

Aku lama tak update sebab outstation. Balik dari outstation keje menambun.
Sampai skang tak abis lagi.

Nanti dah lega sket, aku update.

Selamat Hari Kekasih kepada bekas-bekas kekasihku dengan ucapan 'rugila korang tak dapat aku'.

Adiossssssssss.
posted by Diana Ishak @ 10:08 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER