walk on wings, tread in air: Nomee, esok jugak aku pi SUMMIT okkkkkkk. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nomee, esok jugak aku pi SUMMIT okkkkkkk.
2009-02-03
Ditagged oleh nadira yang ID nya terbalik. Aku pun tak tau apesal nama dia boleh dieja terbalik. Mungkin ada kena-mengena dengan posisi mentalnya juga.


7 Ciri Lelaki Idaman Anda

a. mestilah bernama Wan Mohd Ridzuan bin Wan Dagang.

b. mestilah hensem ya ampun.

c. mestilah ganas di ranjang.

d. mestilah kelakar. Man Belon, plissss ok, ko tak payah berangan nak tekel aku.

e. mestilah tidak 'sesuatu'. Esok-esok aku bangun tido tengok tetek dia lagi tinggi dari aku. Oh pliss!

f. mestilah tidak berbulu dada dan mestilah suka ber-strip di tempat awam. Oh Faizal Tahir, I love U!

g. mestilah bodoh bermain monopoli supaya aku boleh menang.



7 Lelaki Yang Tak Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup

a. Lelaki yang pakai swimming trunk tapi bulu terkuar-kuar kat tepi.

b. Lelaki yang pakai suit Hugo tapi badan bau bacin mengalahkan belacan Penang aku.

c. Superman. Semua Superman tak hensem kecuali Faizal Tahir.

d. Hollywood's Hottest Hunk, Brad Pitt. Aku tak nampak tang mana yang hensemnya dia ni.

e. Lelaki yang berbulu dari anaconda menjalar ke pusat naik ke dada terus sampai ke tengkuk.

f. Lelaki yang korek hidung pastu sapu kat aku. Apa ko ingat kelakar? Aku tampa kang.

g. Mohd Norsyarizad bin Razali



7 Lelaki Yang Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup

a. R to the I to the D to the Z to the U to the A to the N

b. Leslie Cheung

c. Hail Amir 30 tahun dahulu....

d. Zamarul Hisyam

e. lecturer Genetik aku.

f. Tungau (erghhh!!! Kenapa la dia ni ada dalam chapter hidup aku?)

g. ramainya aku minat!! Gatal rupanya aku ni.



7 Perasaan Anda Sekiranya Keluar Dengan Orang Yang Minati

a. berasa gedik

b. berasa horny

c. berasa ingin diraba

d. berasa ingin mengikis

e. berasa nak makan tempat best-best.

f. berasa buat-buat mengantuk so that aku boleh landing kat dia.

g. berasa eksyen kat semorang 'Hoi aku dah ada pakwe okkkk'



Tempat Istimewa Yang Ingin Dilawati Bersama Pasangan Anda

a. apa-apa hal mula-mula kita melawat mak bapak I dulu ye bang. Restu tu penting.

b. pastu melawat jiran-jiran I kasik diorang bahan nak buat gosip.

c. pastu kita melawat kawan-kawan pompuan I yang takde pakwe tu kasik bakar-bakar sikit.

d. then kita melawat ex girlfren abang pulak, tak buat apa pun, saje je kita lalu-lalang depan dia.



Barangan/Sesuatu Istimewa Yang Akan Anda Hadiahkan Kepada Si Dia

Aku mana ada duit nak bagi dia hadiah la. Duit aku semua dia pegang.



Tajuk Lagu Yang Akan Anda Nyanyikan Untuk Pasangan Anda

a. Ulek Mayang

b. Blues Tganu Kite

c. Wantimanglandok


p/s : tajuk takde kena mengena ngan entry.
posted by aveo757 @ 8:50 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER