walk on wings, tread in air: Ini sudah lebeyyyyy, Asik kena tag je pulak <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ini sudah lebeyyyyy, Asik kena tag je pulak
2009-02-19
Sape kekasih anda?
Aku ada banyak kekasih la. Mana satu ni??

Kekasih awal dan akhir
En Wan

Kekasihku seru
Leslie Cheung (ohhh, kalau lah aku dapat)

Kekasih gelap ku
Well, siapa lagi.
Siapa lagi yang lagi gelap dari kekasih aku yang satu ni kan.

Kekasih separuh masa, separuh lagi cinta untuk dia
TETTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!


Macam mane dia melamar anda?
Masa tu year 1999.
First time jumpa gi tenet kat The Mines.
Tapi sebab bulan tu bulan pose, takleh makan, so lepak kat tepi sungai je.
Feeling-feeling Venice gitu.

Tetiba tengah syok sembang, dia alih tempat duduk ke depan aku.

'Nak tak jadi gf Wan?'.

Of cossssssssssssssssssssssssssss!!!

Tapi dalam hati je la.
First time jumpa haruslah kontrol.
Dibuatnya dia kensel kanggggg.

Bila aku say yes, dia terus sarung cincin batu suasa yang orang laki selalu pakai kat jari aku. (batu kaler soft pink, very the anak mak, dah tua bangka pun nak pakai batu kaler pink)

Cincin tu konon macam aku dah cop la pompuan ni.
Jangan sesaper kacau.
Macam la ramai benar nak kacau awek ko kan.


Apa perkara paling bodo penah dilakukan kat anda?
En Wan memang suka buat benda bodoh kat aku.
Antaranya kejutkan aku bangun pagi dengan meletak ketiak dia yang bulu berselirat tu kat muka aku. Dan hari ku pun bermula dengan 'fresh air'.

Dia kata ada lam 2 minit dia halakan ketiak dia kat muka aku sambil gelak-gelak sebab tengok muka aku berkerut-kerut. Konfem aku tengah mimpi kena simbah ngan air taik. Busuk pelantunggggggg.


Korang still couple ke?

Sendiri jawab la.


Sila tempek gambar kekasih korang.

Gambar adelah sangatttttttttttttttttt esklusif.


Senaraikan 10 perkara yang anda suka pasal si dia.

matanya yang sepet

kulit muka menggerutu

hidung mancung

kurus sampai tulang rangka tersembul

busuk bila bangun pagi tapi sibuk nak peluk-peluk aku

suka ramas tetek sendiri kalau aku tengah bengang ngan dia sambil buat 'ahh ahhh ahhh'. Aku tendang kang.

suka bersihkan sampah-sampah kat handbag and purse aku.

suka jalan-jalan and shopping. Dia yang suka ye, bukan aku.

suka menyanyi masa driving walaupun dah berapa kali aku sound suara dia tak sedap so tolong lah diam.

kalau dalam kereta aku masam muka, tetiba kang dia picit tetek aku. Dah takde modal lain agaknya.


Apa anda nak cakap bile dia nak buang anda dari life dia?

BERANI?????
BERANI????????????????
(sambil standby duit syiling kat pintu kereta dia)
posted by aveo757 @ 6:55 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER