walk on wings, tread in air: Yang ko pegi canang kat kawan-kawan ko pasal blog aku ni kenapa la pompuan? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Yang ko pegi canang kat kawan-kawan ko pasal blog aku ni kenapa la pompuan?
2008-12-02
Ohhhh, sangat riang dan girang korang menggelakkan muka aku ye.
Tapi takpe, sebab aku pun gelak gak masa tengok balik gamba-gamba ni semua.

Kira mak bapak aku golongan yang tabah jugak la sebab tahan mengadap muka aku hari-hari dari kecik sampai besar. Haha.

Laki aku tengok gamba aku kan dia cakap 'Iskk..takkan laaaaa'

Statement berunsur hinaan class A!

Aku tak pernah pakai braces walaupun aku mintak sangat kat mak aku buatkan aku braces gak. Masa tu kan braces tengah in, so aku rasa cam anak orang kaya-kaya je kalau pakai braces. Walaupun muka kita berkerak tetapi kalau elemen kekayaan tu ada pada diri tidaklah kita merasa dipinggirkan. Malah kita akan disegani kerana gigi kau tak pasang grill, gigi aku ada. Padahal takde la mahal kalau ko pasang kat klinik kerajaan, tapi ko beratur la empat tahun.

Tapi masa aku belajar kat U dulu macam trend je braces ni. Gigi besi satu, pastu satu lagi lolipop. Series, aku paling tak suka hisap lolipop ni. Sebab bila ko masukkan lolipop dalam mulut ko pastu ko kemam, sebijik macam muka tenuk tengah minum air okk. Itu kalau aku yang kemam la.

Aku nak kuar date ngan En Wan ni, ada umur panjang sok aku edit entry ni kasik semenggah sket.

Aku akhiri dengan gambar aku baru lepas balik PBSM yang sangat2 di-request oleh adik aku.

Apa ko ingat aku tak tau tektik ko nak bagi semorang kekejangan tengok muka aku? Sori ye beb, aku tak jumpa gamba ekslusif penuh ke'asli'an tu. Kalau aku jumpa pun aku takkan letak, mau budak-budak ni putus sahabat ngan aku.



Ni gamba yang ko nak sangat sebab muka aku buruk kan???

Pepek kau la.
posted by aveo757 @ 10:08 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER