walk on wings, tread in air: Update yang sangat malas <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Update yang sangat malas
2008-12-04
1. Ye, tu semua muka aku. Motif meletakkan gamba tersebut adelah supaya semorang insaf dengan kejadian masing-masing. (apa kaitan ntah)

2. Tetiba aku terbayang kalau ada makcik-makcik tengah mengandung berselisih ngan aku dulu, konfem dorang 'Nauzubillah...jangan la muka anak aku camni. Nauzubillah...'

3. Bukan tak sikat rambut, tapi rambut aku terlampau wavy, gondrong je atas (aku tak tau apa tu gondrong, tapi cam rasa sesuai dengan ayat ni). Rambut aku ni jenis yang bukan guna jari pun boleh. Jari ko konfem tersangkut celah-celah rambut akak. Sebab tu akak rebonding.

4. Bagus jugak muka aku dulu cenggini. Takde masalah akhlak masa skolah. Kalau aku pun sama naik kena berdiri kat depan masa assembly sebab bertenet di kawasan skolah, konfem orang bajet pakwe tu dah pekena nasi kangkang aku.

5. Adekah sekarang ada masalah akhlak??? TETTTTTTTTTTTTTTT!!!!! Nextttt...

6. Sah aku dah gemuk. Hari-hari timbang pun 45kg. Sangat merasa gembira dengan perubahan diri. Tetapi semalam aku ngan Redza sama-sama n aik penimbang tu serentak punnnnnnnnnnnnn 45kg jugak. Apesal penimbang ni semua babi?

5. esok aku balik Tganu so ni update yang last. Lepas raya kang aku update balik. Mana la nak dapat wifi connection kat Tganu, pepaham je la.
posted by aveo757 @ 7:13 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER