walk on wings, tread in air: SPA <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


SPA
2008-10-23
En Wan bawak aku gi tengok SPA house malam tadi.
Dia suruh aku set appointment buat massage, sauna, mandi susu semua nak hilangkan stress.

Ternganga mulut aku tengok dia.

Bila kala pulak dia pandai nak menye-pa semua ni??
Ko ada awek ye?
Ko selalu teman awek ko masuk spa ye????
Ye ????????????

Tu tak bengang sangat sebenarnya sebab jauh di sudut hati aku tau dia takde pompuan lain.
Pompuan mana nak kat dia ni cuba cakap???

Tapi yang buat aku berasap bila dia tgk brochure SPA house tu.

Punya la bersusun pakej kat situ, tang MANDI SUSU tu yang dia highlite kat aku.

Dia masuk lam keta terus tengok brochure siap sebelah tangan picit-picit dagu macam kan payah nau nak pilihkan the best treatment untuk hilangkan gila bini dia.

Tetiba kan 'Haaaaaaa, ni ada mandi susu ni, pergi la'

Lepas tu nampak aku pandang dia, dia boleh 'Apa??'

Memang blur la orang tua ni.

Pehal ntah tetiba nak carik pasal ngan aku.
Jangan banggg, aku kalau dah terlebih putih suci kang, panjang la pulak langkah. Terkemut-kemut ko tengok aku dah macam diva sok.

Ingat nak set appoinment pagi ni.
Wahhhh....sempat nak pi bercantik-cantik kat spa lagi tu.
Siap En Wan suruh aku register yoga class.
Stress benar gamaknya aku ni.
Kang keje nya tak seberapa, bersantai-santai je lebih.
Pastu hujung tahun orang len kira untung, aku kira hutang.
Selisih!!

Sape yang suruh aku buat entry pasal beranakkan Redza tadi?
Aku tengah punggah balik video En Wan snap masa aku kat OT.
Don't worry la, takde gamba pepek yang akan di letakkan lam blog ni.
posted by aveo757 @ 4:32 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER