walk on wings, tread in air: Nuthing <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nuthing
2008-10-31
Macam biasa, Air Asia delay sejam pulak Rabu lepas.
Nasib baik airport Tganu dah marvellous so tak kisah la lepak 4 jam pun.
So, aku and partner habiskan masa tunggu drebar katerbang sampai dengan ber-meeting.

Padahal Tganu tu dah consider kampung aku, baru Selasa lepas aku tau airport dah baru and Sri Malaysia dah ada wifi.

Selama ni kat Tganu En Wan je yang drive, 2 hari kat KT betul-betul menguji skill aku sebagai tourist guide. Memang tak berskill!! Sesat barat okkkk. Sampai kena call En Wan kat rumah tunjukkan jalan.

And macam selalu jugak la...datang Tganu tapi makan Pizza and Secret Recipe.

Sampai rumah kol 12 malam, kepala dah berat tapi layan gak En Wan berborak tanya keje dia macamana and all. Sorry la ye bang, lu raba-raba wa tgh2 malam, wa terpaksa buat dunno. Lu raba diri sendiri je la.

Semalam appointment lagi. Tapi memang nampak sangat kot kepenatan. Sampai customer aku tegur apesal mata aku merah. Sure dia ingat aku putus chenta.

Malam tadi, aku tido kol 8.30 malam sampai 6.15 pagi.
Bangun today, FRESH.

Alaaa...En Wan dah sampai pulakkkkk.
Ok la, nak gi lunch jap.
Later sambung.
Kalau aku ingat laaa...

p/s : Sorry la to those yang aku tak jemput datang rumah open house hari tu, seriously kalau boleh aku nak tampal terus map rumah aku lam blog ni, tapi aku terpaksa blaja-blaja sedarkan diri yang aku lom mampu nak jemput semorang. Insyallah, ada rezeki lebih sok sok aku buat lagi. Tak pun, kita set time, set date, open table kat mana-mana...Wahhhh!
posted by aveo757 @ 12:04 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER