walk on wings, tread in air: Ye la, aku salahhhhhh <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ye la, aku salahhhhhh
2008-10-24
Kemain lagi masing-masing komen ye.
Kemain pantasssss kalau tang gamba-gamba bontot tetek segala.

Tapi series la, aku nampak macam bontot dowhhh. Sikit pun aku tak terfikir objek yang difokus adelah sepasang tetek.

Tu maknanya apa tu?

Maknanya otak aku ni masih kategori suci dan masih terpelihara kedaraannya. Sampaikan tetek ngan bontot pun takleh beza. Ataupun memang betul, aku sangat stress sampai mata pun tak berapa nak center.

Komen-komen dari orang yang lebih arif tentang rekabentuk pentetekkan adelah amat dihargai. Tima kasih korang kerana menyedarkan aku bahawa ini adelah bukan bontot.

Macam kena tembak aku rasa baca komen semorang. Macam kan satu kesalahan besar je. Tapi series la, tetek dia macam bontot. Maybe sebab tetek aku tak sama bentuk macam tu. Ni tetek sape berjuntai ke bawah je aku tengok. Gi ambik breast firm la.

Baru aku perasan memang 'bontot' ni kecik, tak sepatutnya ia dijadikan bontot.
Logik. Logik.

Tapi cleavage dia pelik, sebijik macam alur bontot aku. Memang macam ni. Macam niiiiiii la alur bontot aku.

Muahahahahahahaha.

Dah macam forum lak entry ni. Meh aku kasik tajuk sket.

"Tetek vs Bontot. Di manakah relevannya?"

Ha, discuss. Discuss.
Aku kata discuss, semua kena discuss.

Aku rasa pompuan lam gamba tu gersang. Tu bukan apa tu, letak kucing celah tetek pastu feeling-feeling bulu dada laki dia.

Geliiiiiiiiii.

Tak boleh la.
Aku memang pantang benda-benda kecik bergerak-gerak, apatah lagi yang berbulu-bulu ni melekat kat dada aku. Anak aku hisap tetek aku pun aku boleh geli sampai hentak-hentak kaki, ini kan kucing nak jilat-jilat kat situ.

Kalau En Wan tu lain la kan.
Dia tu kategori kes-kes terpencil.
posted by aveo757 @ 1:14 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER