walk on wings, tread in air: Memo untuk skandal aku <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Memo untuk skandal aku
2008-11-04
Hoih Hafreze!!!!!

Waklu okkkkk.
Siap nak uncrop gamba aku.
Ko kalau nak tengok sangat aku bogel cakap beb.
Skarangggggggggg jugak aku datang bogel depan pintu umah ko.

Takde de aku nak uncrop-uncrop ni.
Apa yang ada tu tu je la gamba sebenar.

Aku balik Khamis, boleh la kita meneruskan aktiviti skandal kita.
SIBERSEK.

p/s : aku online kat hotel ni. Takleh lelama, sat lagi nak kuaq pekena mee udang.
posted by aveo757 @ 4:44 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER