walk on wings, tread in air: Sori beb <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sori beb
2008-08-09

Baru aku terpandang kad ni tadi :




Opsss..today AJ PopShuvit bersanding, belah pompuan.
Sorry beb, aku tak dapat datang reception kat Putrajaya sebab masa tu aku ada kat Langkawi. Anyways, selamat pengantin baru. Aku tau ko dah nikah malam tadi, kan?
Melepas peluang aku nak feeling-feeling artis kat majlis ko nanti.



Congrats to both of you.

Aku tak tau mana datangnya AJ tu.
Setau aku nama ko takde huruf J pun.
Tak pedulik, aku tetap nak panggil ko TURTLE.Rasanya dalam ramai-ramai yang suka jamming dulu, ko sorang je yang jadik artis.
Yang lain harammmmm.
Hahhahaha.
Dery?
Zafri?
Sayed?--->> ko jamming gak ke?
Bulat? ----->> ni lagi hampagas, bila nak date ngan aku ntah.

Rindu the good old days.
Lepak kat McD lepas tuition.
Lepak kat padang kondem orang tengah main bola.
Lepak kat Merrybrown saje masuk tuition lambat-lambat.

Melepakkkkk je keje.
Orang lain peksa dapat flying colors.
Aku flyyyyy flyyyy flyyyyyyyy awayyyyyyyy....


MARABAHAYA - POP SHUVIT

p/s : Ada sesaper yang yo yo an ambik gamba masa kawen Enonz tapi tak reti-reti nak pass kat aku?

posted by aveo757 @ 9:43 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER