walk on wings, tread in air: Sakit gue lom baik-baik lagi ni.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sakit gue lom baik-baik lagi ni..
2008-08-20

Hari ni aku melepakkan diri kat rumah.

Kepala aku tengah hang ni sebab terlebih makan ubat semalam.
En Wan fetch aku kat opis around 6.30pm, dia bawak aku gi klinik, pastu terus gi dinner.
Lepas mandi, makan ubat, lepak depan TV tengok movie '21'.
Tak sampai 20 minit, aku dah padam.

Sedar-sedar pagi ni atas katil.
Uishhh...larat dia angkat aku ye????

So now, here I am depan laptop, buat keje opis sket, tapi mengular banyak. Standard la.
Telinga kanan aku tersumbat dari semalam, hidung belah kanan pun tersumbat gak, kepala aku ada bunyik "ngongggggggggggggg". Batuk macam nak tertanggal anak tekak. Tapi malas nak ambik MC.

Semalam on the way back, member aku kena singgah UIA Kuantan sebab apa benda ntah aku pun tak reti nak explain. Tapi kena jumpa customer. Dia ajak aku turun sekali.

Oh tolonggggggggg beribu-ribu ampun.

Dah la aku pakai dress sleeveless, dengan pendeknya lagi, tu blom aku duduk. Kalau aku susun kaki paling sopan pun kain tu still belah sampai peha gak. Gila apa nak masuk UIA pakai camtu?

Terbuntang-buntang budak UIA tengok mana punya bosia la terlepas masuk sini.

So, aku pun tersadai lam keta dengan panas tak terhingga.
Dah la keta dia tak tinted, budak-budak UIA melintas pandang-pandang je aku.
Rasa cam nak menyorok dalam boot.





Ini je la yang sempat aku snap, pandangan UIA dari dalam kereta. I wish boleh kuar bersantai-santai sebab bangunan dia cantik sangat.




Tapi sebab aku pakai macam ni....well, lupakan je la. Ok je aku rasa baju aku ni. Tapi sebab dah nama pun masuk UIA, respek sket la tempat orang. Kot ye pun ko tak pakai tudung, at least pakai la selendang. Tapi selendang mana la yang senonoh nak dipakai ngan baju aku ni. Tu pun cukup baik aku butang sampai bawah.

posted by aveo757 @ 10:39 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER