walk on wings, tread in air: Kekasih Gelapku.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kekasih Gelapku....
2008-08-21



Inilah dia aku perkenalkan KEKASIHKU YANG GELAP. My dear Superstar Rajinikanth.
Salute!!

Semalam aku tengok satu round lagi film Chandramukhi menjadikan
jumlahnya sebanyak 6 kali aku dah tengok. Gila great supporter of
Tamil movies okkkkk.
See the blood la.

Masa kat UNIMAS dulu, rumah kitorang (Rozie, Apeng, Aku, Ayu) je
yang ada TV. Yang lain semua tak sekaya kitorang, tengok tv kat bilik pelajar.
Apa barangggg.

Time tu Deepavali. Zaman tu lak hot ngan Shahrukh Khan, sampai bilik
aku ada poster Kuch Kuch Hota Hai. Asal tengok citer Shahrukh Khan je,
start la feeling-feeling akulah heroin tu.

Time Deepavali tu jugak channel 3 tayang filem apa ntah, tapi Shahrukh
berlakon. Channel 2 lak filem Padaiyappa, Rajinikanth berlakon.

Bertekak sorang nak tengok Hindi sorang nak tengok Tamil. Tapi yang
nak tengok Tamil memang aku sorang je pun. But since suara aku boleh
cover 5 orang punya suara, huru hara jugak la rumah tu. Last-last tuan
punya TV decide nak tengok Hindi.

Berbulu gue.

Trademark Rajinikanth yang aku kagum :

1. Berdiri dengan tangan kiri cekak pinggang.

2. Genggamkan tapak tangan kanan dengan jari telunjuk dikeluarkan
macam tahiyat tu.

2. Angkat tangan tersebut hingga ke sama ngan paras kepala.

3. Muka harus ganas.

4. Tidak lupa memakai spek itam kasik nampak hensem.

5. Pusing-pusingkan jari telunjuk tersebut sambil ada
bunyik ZZZAASSSS!!!!

Mana datang bunyik tu pun aku tak tau. Aku dah buat gaya ni lapan tahun sikit tak berbunyik.

Tu belum aksi dia kejar peluru, dia menang okeh!
Jangan main-main.

Hidup PADAIYAPPAAAA!!!!! ..pa..pa..pa..pa..pa.. (echo mesti mau ada)

posted by aveo757 @ 8:44 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER