walk on wings, tread in air: Biar papa asal bergaya <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Biar papa asal bergaya
2008-08-21

Timbang kejap tadi : 48kg.

Before gi Kuantan : 46kg.

Cilaka la buffet MS Garden. Aku dah gemuk siallll makan kat situ.
Ni yang aku menyampah kalau pi outstation.
Aku boleh berharap je la makanan kat hotel tak sedap.
Berharappppp.

So sejak balik dari Kuantan, aku lancarkan mogok lapar.

Pagi menu adelah cranberry juice. Kebetulan ada juice kat rumah, kalau tak aku togok air suam je.
Tengahari adelah lapar jugak, tapi menahan dari lapar dan dahaga dengan memakan biskut ngan Teh O.
Malam makan nasik 5 suap and ratah sayur banyak-banyak.

Tak cukup lagi.
Nak mensaikokan diri, aku bukak internet, browse image under 'STARVING AFRICANS'.
Biar ada kesedaran sket. Baru skip lunch dah mengigil.
Starving Africans lagi la, tak pernah kenal ertikata lunch, steady je berjalan siap dokong anak lagi.

So untuk Chics yang berat less than 40kg tapi sibuk nak kuruskan badan siap cakap suar tak muat, skang pakai suar laki dia, KO TU TAK GEMUK FOMFUANNNN. Badan ko tu sama berat ngan sebelah tetek aku so takyah la ko nak ngengada kuruskan badan.

Ok, citer lain.

Skang aku ade banyak masalah.

Rambut sudah panjang. Nak potong kena ada RM900.
Sekali kaler, potong, iron.
Tapi sayang nak guna duit sendiri.
Laki aku kata kalau nak dia bayarkan, jom Ravi's Corner.
Elok sangat la. Pastu muka aku kuar-kuar macam muka Rajinikanth.
Aku pun terus Deyyyyyyyyyyyyy!!! zass zass zasssssssssss silang-silang selendang.
(Tetiba je ada selendang...)

Nak beli O2 XDA Exec tapi duit tak cukup lagi.
Aku taknak guna card.
Nak belagak kaya sket, kuarkan selai-selai note RM100.

Nak beli Christian Dior sunglass jumpa kat net.
Harga Euro302. Laki aku cakap beli sendiri.
Eh, ada aku mintak ke?

Skang aku tengah kumpul duit nak beli menatang ni semua.
Apesal la barang-barang yang berjenama ni semua mahal-mahal???
Dawai bra aku hilang sebelah pun tak berganti nak kumpul duit beli barang branded punya pasal.

Babi la.

posted by aveo757 @ 10:34 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER