walk on wings, tread in air: Holiday <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Holiday
2008-08-22

Memula aku nak say thank you secara terpaksa sebab rules dia dah macam tu kat budak sakit mental yang aku takleh copy gambar dia sebab asal aku right hand click je kuar mesej 'nak kena lempar taik ke?'.
Taik ko je ko kira, taik aku ko taknak kira?




Esok pagi-pagi subuh sepi-i aku dah gerak ke LCCT, fly for Langkawi sampai Isnin.
HOLIDAYYYYYYYYYYYYYY!!!

Kali ni En Wan bawak mak dia.
Secara otomatiknya segala skirt yang mendedahkan lurah bontot, nighty yang menampakkan puting tetek dan juga g-string adelah diharamkan masuk ke dalam beg baju.

Hanya membawa seluar panjang, TShirt gedobos-gedobos, baju tido kaftan dan suar dalam yang boleh tarik sampai tutup pusat. Tak bernapas pusat aku holiday kali ni.
Konfem aku nampak macam bibik En Wan. Konfem!!!

Apa tajuk hotel dia pun aku lupa. Citybay view kot. Ke Eaglebay view.
Tapi yang tak best laki aku yang bijak pandai ni gi book suite. Maka marilah kita anak beranak bersama mak metua bergumpal sebilik.

Tak dapat kali ni aku kehulu kehilir lam bilik pakai spender je sambil sengaja menayangkan payudara kat En Wan.
Tapi boleh jugak kalau aku nak buat kat Langkawi sok.
Apa ade hal kan?
Kita kan sesama pompuan mak...

Ok, nak pack baju.
Laki aku dah bising suruh carikan spender dia ni.
Menyusahkan betul la.
Spender dia sendiri pun aku jugak yang kena pikir mana letak.
Len kali gantung je spender tu kat tengkuk, senang carik.

posted by aveo757 @ 10:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER