walk on wings, tread in air: Redza kat Sime UEP <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Redza kat Sime UEP
2008-02-23

Saper yang kata nak tengok sangat perkembangan Redza hari tu?
Ambik ni, tengok. Sebab aku macam dah malas nak tengok perangai dia.
Ni cuma sikittttttt je perangai chantek dia tunjuk. Kira yang ni aku leh sabar lagi la, kalau tak takde de aku siap nak snap gambar, selalunya dah kena pelempang aku dah dia ni.
Macamana aku tak jadik tarzan selalu kat umah???
Ni gambar-gambar tengahari tadi masa we all kat Sime UEP nak settlekan hutang. Padahal ada playground, dia boleh nak berpencak silat kat kerusi meja jugak. Aku ni dah mendidih-didih dah, yang En Wan pulak boleh la pulak melayan anak dia. Sikitttttttt pun dia tak cubit ke sound ke (walaupun aku tau Reza ni tak makan sound).















posted by aveo757 @ 3:32 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER