walk on wings, tread in air: Crazy Frog <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Crazy Frog
2008-02-18

Tadi aku dapat angpow.
Suka, suka, suka.
Ok satu citer abis.

Cerita kedua, we all had CNY lunch kat ada satu hotel ni, takleh bagitau, kang dia saman aku satu hal.
Chinese Restaurant.
Memula agak cuak gak, tapi sebab nama pun makan kat hotel, mana ada hotel yang tak serve halal food kat Mesia ni kan? Kang tak join, bos aku kecik ati lak.

So we went there, car pool. Asal car pool je jawabnya keta aku la yang jadik mangsa.
Sanggup ni bertimpa-timpa dok kat blakang asalkan memasing takyah drive and takyah bayar duit parking. Barua betul.

Biasa la, 8 course.
Aku memula lapar, tapi sebab kecuakan melanda, terus perut aku transform jadi ala-ala kenyang je. Transformer rupanya perut aku ni. Tapi food not bad, until la sampai ke desert. Erghhhhhhh. Nak citer pun macam nak kuar isi perut.

Desert dia macam ada kuih bulat kaler putih seketul, hidang lam kuah manis, pastu ada la menatang apa ntah berlendir-lendir je. So aku ingatkan sea coconut, aku pun takde la bagi salam kat orang sebelah nak tanya apa bendaklah ni, terus je makan.

Elok je bendalir ni cecah anak tekak, aku dengar bos gi explain kat budak sebelah yang menatang berlendir tu frog gland!

Frog okkk.
Onggg gedeng gedengggg.

Sepantas kelajuan cahaya aku luahkan balik makanan tu.
Makanan ke???
Geli sialllll.

Aku pun tak sure kenapa mesti dia bagi aku makan katak.
Adekah sebab itu bukan babi makanya aku leh makan?

Rasa cam nak korek anak tekak aku bawak kuar kasik samak sikit.

posted by aveo757 @ 11:19 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER