walk on wings, tread in air: Saiz underwear tidak mencerminkan saiz sebenar isinya. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Saiz underwear tidak mencerminkan saiz sebenar isinya.
2008-01-10

Hari ni aku berjaya pujuk En Wan beli underwear.
En Wan ni sangat payah nak bershopping baju-baju or benda seangkatan dengannya. Bagi dia baju-baju ni tak penting. Memang la tak penting sebab badan ko tak naik-naik.

**Iklan**
Semalam aku timbang berat aku dah 47kg bebbbbbbbb!!!! Terus menggeletis nak masuk MNG. Sangat perasan di hati ini dengan turun sekilo badan aku leh muat lam baju MNG yang hanya sesuai untuk plywood bergerak. (No offense, hanya jeles saje)

Kat underwear section, aku tengok En Wan punya la payah nak pilih mana satu berkenan. Pada aku takde la susah mana pun. Kaler pun takat biru, hitam, putih, kelabu, merah. Paling hawt pun corak askar, tak pun tiger. Tapi tolong la jangan buat tebiat nak beli spender bercorak En Wan, mati syahwat aku.

Aku : Carik apa lagi ni bang. Ni Hush Puppies ni (dia mmg gila brand anjing)

En Wan : Takde, abang tengok saiz ni. Takkan la 28-30" saiz S kot.

Aku : Pinggang abang saiz apa?

En Wan : 29

Aku : Ye la tu. S la. Hek elehhhh...saiz S bang?? (gelak)

En Wan : Tu la pasal. Muat ke?

Aku : Muat la. Dah pinggang 29. Bird abang besar sangat ke? (time ni aku cakap kuat gila sampai salesman tu pun lari. Dia takut aku examine saiz kote dia pulak kot)

En Wan : Tu la, rasanya dah besar sket skang. (pastu dia pulak gelak. Gelakkan kote sendiri)

Sekian sahaja cerita underwear.
Esok cerita bra pulak.
Pastu lepas 3 hari, blog aku kena banned.

posted by aveo757 @ 11:54 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER