walk on wings, tread in air: I Don't Love You <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


I Don't Love You
2007-11-09

Well when you go,
Don't never think I'll make you try to stay,
And maybe when you get back,
I'll be off to find another way.

Well after all this time that you still owe,
You're still the good-for-nothing I don't know,
So take your gloves and get out,
Better get up,
While you can.

When you go,
And would you even turn to say,
I don't love you, like I did, yesterday?

Sometimes I cry so hard from pleading,
So sick and tired of all the needless beating,
But baby when they knock you down and out,
Is where you oughta stay.

And after all that blood that you still owe,
Another dollar's just another blow.
So fix your eyes and get up,
Better get up,
While you can.

When you go,
And would you even turn to say-hey,
I don't love you like I did yesterday


That day aku melepak ngan member aku, King. So lam keta tengah-tengah drive sekali kuar lagu I don't Love You by My Chemical Romance. Ohhhh..gila best. Aku ngan King menyanyi kuat tak hingattt. Siap dengan penuh konfidennya turunkan tingkap keta macamkan sore masing-masing sedap. Aku pun memang simpan mp3 lagu ni, so sepanjang perjalanan dok putar lagu ni sampai ke sudah.

Aku ngan King ada penyakit. Everytime jumpa kita akan pick satu lagu and hafalkan, so the next time around bila jumpa balik, sepanjang perjalanan takleh dengar lagu lain but lagu yang dihafalkan tu. Syaratnya lagu tu mesti masing-masing tak tau lirik dia. And knowing the facts yang aku memang tak berapa layan sangat lagu omputih so setakat ni memang dia lenjan aku ngan lagu omputih yang ntah hapa-hapa. Tapi lagu My Chemical Romance ni boleh kata fit my listening la.

Sorry la aku nak kasik dia hidup senang lenang kan. Lagu-lagu yang aku pilih antaranya Memori Daun Pisang, Cintamu Mekar Di Hati (aku siap suruh dia nyanyi style rempit cam May jugak. Macam nak kuar buasir aku tengok dia meneran), Oh Fatimah, Bol Radha Bol bla bla bla. Seronok okkk tengok mamat macho kena dera nyanyi lagu dangdut kuat-kuat. Nak pulak kalau traffic lite merah. Aku saje turunkan tingkap bagi perabis. Memang derita la mamat ni.

Dah sebulan lebih aku tak jumpa dia sebab dia kat Austalia. Jap tadi tengah wat keje then mp3 aku stop kat lagu ni. Baru aku teringat before he left, dia ada tinggalkan aku dengan homework yang senang. Dia nak aku hafal lagu Puff Daddy "I'll be Missing You" TAPI aku kena nyanyi dengan sleng JAWA.

Bangkai.
Lagu ni lagu sedih dowhhhhhhhh.
Kalau aku nyanyi ngan bunyik Jawa, adilkah untuk Notorius B.I.G???????

posted by aveo757 @ 10:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER