walk on wings, tread in air: Open House Part II : Meeting you guys has been a very special memorable moment <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Open House Part II : Meeting you guys has been a very special memorable moment
2007-11-07

Oppssss!!!

Happy Birthday to Left. Kdr. Mohd Norsyarizad a.k.a Ijad dengan ucapan Have a fantastic, bombastic, romantic, lova lova birthday celebration with Ogy and Hani .. and many many more to follow.

Happy Birthday gak to Cikgu Azlina a.k.a Apeng dengan ucapan sila jangan tayang henpon anda. Saya benci melihat pompuan umur 30 pakai henpon kaler PINK. Tima kasih.


 



Nak balik dah ni, seploh kali salam, dah pakai sandal pastu masuk balik nak begamba lagi.
L-R : En Wan dokong Redza yang protes taknak tunjuk muka sebab mak dia tak abis-abis nak bergamba, aku, blakang tu laki Cheq ngan anak dia, Apeng, Cheq ngan baby, Nenie, Enon, Rozie ngan Hani, Ijad.






Nampak aku dah siap bawak beg bagai? Tapi lepas begambar kat luar ni boleh masuk umah balik. Nampak tu Wanz aku pegang sampul ijo. Tu duit Nenie la tu. Kelassssssssss. Aku rasa duit ko ada kat Enon, Nenie pass tiga keping kat dia. Tiga-tiga ko punya.



Macam tak puas hati je aku tengok gambar dak Rozie ni email. Dah la kulit aku ni sedia maklum tona warnanya menjurus ke arah puak Nepal. Gelap semacam je gamba-gamba ni.

green apple (11/7/2007 11:16:16 AM): tp asal gamba gelap?
green apple (11/7/2007 11:16:23 AM): dh la aku ni pun gelap
rozie (11/7/2007 11:19:14 AM): hehehe..ler..mananye..?
rozie (11/7/2007 11:19:42 AM): oo..kan nak hujan masa tu...

Tengok??
Dia masih gigih nak membangang-bangangkan aku lagi. Dah la hari tu suruh aku patah balik. Ni kata hari nak hujan pulak. Setau aku, kamera ada flash kan?

Apa-apa pun, aku sangat la berterima kasih pada baju kurung purple zaman matrik ini kerana telah menyelamatkan perut ku dari di notice oleh Cheq.

Cheq : Diana, ko maintain ekk?
Aku : Nak aku tunjuk perut aku ke?

Aku memang akan pakai baju longgar kalau bab nak pi makan, sebab perut aku amat sensitif bila di stuff dengan apa-apa makanan pun walau sekeping kepok lekor. Dan-dan tu dia membusung tak hengat. Lepas makan memang la buncit kan? Tapi perut aku memang dah sedia buncit okkk, so kalau lepas makan lagi gila buncit dia. Takde de nak nampak aku pakai baju ketat-ketat kalau nak gi makan, kang laki aku konpius lak mana satu perut mana satu tetek.


Objek yang hendak difokuskan : Henpon Apeng.


Ok, aku nak wat keje. Takde mood nak tulis panjang-panjang sebab aku batuk. Asal batuk je aku tertekan key huruf lain. Bodowwwwwwww.

Ok geng, Aayi Diwali Aayi!!!!!!!


posted by aveo757 @ 3:56 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER