walk on wings, tread in air: May God bless you today with a heart full of love <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


May God bless you today with a heart full of love
2007-10-07


Happy Birthday to you!
Today, I love you more than on the day we married long ago


Ok, tamat sessi steamy bersama suami.

Tadi gi berbuka kat Pizza Hut. Lama dah aku ajak laki aku gi buka kat sini, tapi En Wan tu tau je la. Asal buka nak carik nasik. Tak dapat nasik kang menggigil la pulak.
Sempena menyambut besday dia today, dia belanja aku makan pizza.

Ajaib kan aku? Dia punya besday, aku yang dibelanja makan.
Masa tengah peak nak berbuka, Redza pulak buat hal 'Mama, Ija nak yak'.
Allahhhhhhh. Tercekik aku nak makan.
Tapi disebabkan aku amat ajaib, jadi laki aku yang offer diri bawak Redza gi toilet.
'Takpe, Di makan dulu' dia kata.
Tanpa dia menyedari (sengaja aku taknak bagitau, kalau bagitau plan nak makan pizza kensel) bahwa aku dah nampak anak bulan kol 5.30pm tadi. Wakakakka. Matiklah laki aku merembes sorang-sorang malam ni.

Ok la rakyat sekalian, memandangkan anak bulan aku dah nampak lebih awal, maka di sini saya mengistiharkan bahawasanya esok saya raya!

SELAMAT HARI RAYA GENG!!!


posted by aveo757 @ 11:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER