walk on wings, tread in air: This is for you. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


This is for you.
2007-10-10

Thanks to those yang baca blog ni and tinggalkan komen, tapi aku hamat busy lately so dua entry yang terakhir aku tak sempat nak reply. Tunggu lepas raya la ye. Aku sebenarnya tengah get ready nak balik Tganu dah ni. Lepas laki aku bebuka kang kitorang balik la. Memandangkan kat Tganu sangatla heavennya sampai hot spot pun payah nak jumpa, jadi aku membuang masa sket sementara nak tunggu Maghrib ni update blog jap.

Sebenarnya aku tengah jiwa kacau. Nak marah, nak gelak, nak ketuk kepala hangguk orang yang sangat bodoh dan juga nak rogol pompuan gila.

Darah aku yang dah lama suam-suam ni mendidih balik bila teringat satu kes 6-7 mths ago yang sangat membabi sekali.

Aku memang bengang dengan ko yang bodoh nak mampos. Kalau aku cakap tak nak dengar, macam la aku dengki dengan awek ko yang psiko tu. Sorry la bang, aku takde de nak dengki hianat ngan orang ni. Apa barang jeles ngan orang sakit otak??? Kalau aku jenis pendengki, lama dah aku stalk blog dia, pastu aku tinggalkan komen-komen keji, pakai ID anonymous, pastu at the same time aku buat-buat cas ayu lagi sopan depan semua orang and act like 'aku-lah-wanita-teraniaya-sila-simpati-dan-jadikan-aku-awek-kalian'

PUKIMAKKKKKKK!!!

Kalau ikut hati aku, nak aje aku gelakkan ko puas-puas. Tapi hati aku takde la macam sesetengah orang yang takde hati perut. Aku takde la nak keji sangat ngan 'KAWAN' kan? Paling cibai pun aku maki kat telinga ko. Tadi tu baru mukadimah je. Kalau aku depan ko tadi, mau kaki aku naik segala. Well, you know me kan.

Actually aku dah agak dah sumthing happened to you between you and her, the day u sms-ed me. Tapi sebab aku masa tu banyak keje, ditambah pulak ko yang gatal nak SACRIFICE, apa kes aku nak ambik tau hal ko kan? Macam ko penah kata dulu 'You tak kenal dia siapa' kan????

Well, mungkin aku tak kenal dia siapa. Tapi ko lagi malang, dah bertenet berbulan-bulan masih lagi buta tak nampak dia siapa. And ko nak marah aku pulak apesal aku tak bagitau ko siapa dia before that? Aku ke yang taknak bagitau? Or ko yang taknak dengar????

BABI la.

Aku dah bagitau ko macam-macam, tapi ko yang taknak dengar. Menggelupur ya hamat la, nak kawen sangat kan? Willing to sacrifice kan???? Sacrifice la, apa susah.

Please la okkk. Tolongla berenti jadim manusia menggelabah. Umur dah tua, cuba bertindak matang. Kang aku tampar saje je.

Dah .. aku dengan ko takleh mengamuk lelebih, kang ada yang kena TULAH kan????????????

posted by aveo757 @ 6:54 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER