walk on wings, tread in air: Siapa pedajal aku nih???? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Siapa pedajal aku nih????
2007-05-08

To those yang masuk site http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=278750&extra=page%3D1&page=2,

Untuk pengetahuan korang, aku pasang blog tracker okkk. So masa aku baca komen satu budak apa ntah nama dia lupa lak aku, dia kata aku gi promo kat site Maya Karin & KJ lak. Pekeheyyyyy???

So aku bukak tracker aku, pagi ni je 100++ masuk blog aku.

So, kepada yang tulis mendalah ni kat forum tu 

 "Originally posted by matahari8011 at 7-5-2007 23:10
promo....http://www.comatosewithbraindamage.blogspot
.com"


apekah tujuannya ko tepek link aku ni kat situ?
apekah aku telah mencarut kat blog ko maka ko sakit hati?
apekah aku telah sodok bontot keta ko dan langgar lari?
apekah aku telah letak nombor HP ko kat adult fren finder?
apekah????

apesal ko pedajal aku beb????????????????
Kepada readers yang masuk sini dari forum Maya Karin & KJ tu, jangan blurkan diri anda bila baca blog aku. Aku takde kena-mengena ngan cite Maya Karin tu hoihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Sila kembali ke meja kejer masing-masing.
Sekian.
posted by aveo757 @ 10:16 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER