walk on wings, tread in air: Pakwe lama masih bertahta di hati...Maafkan aku menduakan cintamu, berat rasa hatiku tinggalkan dirinya.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Pakwe lama masih bertahta di hati...Maafkan aku menduakan cintamu, berat rasa hatiku tinggalkan dirinya....
2007-03-24



Ok, 13may. Ni la desktop aku.
Hensem tak arjuna yang tengah posing kat desktop aku tu?
Itulah chenta hati beta, Leslie Cheung. Dia ni ex-bf aku dulu. Kitorang break sebab dia tak dapat menerima hakikat bahwa ramai yang nak goda aku. So takpela, aku let go.

Dulu desktop aku gambar laki aku. Tapi bila aku tanya laki aku 'desktop abang gambar apa?'
Dia jawab 'Gambar Windows'.
Terosssssssssssss esoknya aku tukar ke gambar Leslie. Toksah kata gambo, dengan lagu-lagunya sekali aku pasang kalau tengah wat keje.
Walaupun sepatah haram aku tak paham apa dia nyanyi, tapi aku tetap hafalkan lirik dia pastu nyanyi kat opis kuat-kuat biar semorang tau aku paham cakap cina.

Actually aku taknak citer pasal desktop.
Aku nak maki orang sebenarnya.
Bismillah....

Makian ini ditujukan khas kepada bacul di luar sana yang takde keje lain selain dari membambu blog aku dan rakan-rakan.

Hoih babi!
Ko takyah buat-buat baik dengan aku la.
Apa ko ingat aku takleh trace ke ko ni saper? Setakat babun yang takde nilai komersial cam ko ni senang sangat aku nak trace.
Tak cukup ngan blog aku, ko pi balun lak bloggers yang ada kat link aku ni. Ko pe citer beb? Ko tertekan ke laki ko tak belikan ko apa-apa barang panties selai?
Yang ko tak puas hati laki dia belikan dia macam-macam pesal?
Sendiri ada laki kan? Kalau rasa teringin sangat, pi mintak kat laki ko la.
Kalau laki ko tak mampu, jangan lepaskan bengang kat orang lain. Siapa suruh kawen laki sengkek!! Bangang.

Kalau ko tak suka orang tu, jangan masuk blog dia. Akai ada?
Lain kali otak letak kat kepala okkk. Jangan letak kat bontot. Tapi tak tau la kot-kot Tuhan jadikan ko istimewa sket dari orang lain, otak kat bontot.
Kalau rasa-rasa tak suka ngan entry orang tu, ko jangan nak menwelcomekan diri sendiri pi tabur segala komen cibailahanat ko kat blog orang. Ko masuk, baca, rasa-rasa tak suka, pi brambos.

Ada hati nak bambu blog orang tapi pakai anonymous. Letak la ID kalau berani sangat. Kalau nak ajak aku gaduh, lain kali letak ID, senang aku nak kontek ko ajak jumpa. Ini tak, pengecut. Tapi nak carik pasal ngan orang. Aku tak reti la begaduh ngan spesies bacul cam ko. Ni semua jenis yang macam bagusssss. Takut tonjolkan diri sendiri tapi nak tunjuk hebat. Kalau ko rasa life ko tak happening sangat, pi gantung diri la.


posted by aveo757 @ 9:45 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER