walk on wings, tread in air: Nothing 2 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Nothing 2
2006-12-05

Pictures were taken last week, masa tengah takde keje nak buat kat rumah.

 :: ada macam Anita Sarawak tengah posing tak? ::


:: mama berkata,"macam ni caranya French kiss..."::



:: ni last week, masa rumah belum siap. Reza tengah buat gardening. Hubby aku gi tebang pokok MPSJ tanam, dia pi bubuh pokok sendiri. Belakang tu bukan rumah aku ye. Tu rumah neighbour yang dari 2 bulan lepas dok KETONG KETONG KETONG. Bising! Bila nak siap tak tau ::



:: muscular kan anak aku? ::

posted by Diana Ishak @ 4:07 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER