walk on wings, tread in air: Where are you?? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Where are you??
2006-10-09


::AMER - musuh ketat yang paling mesra sekali. We were so close, sampaikan ader gosip liar mengatakan we all couple????!!! Gilo apooooooo??? Jejaka ini adelah lelaki yg sunggih brengset dalam hidup aku. But I miss u la Amerr...bila nak kawen ni? Aku tak sabar nak ucap 'i pity you' kat wife ko..huarghh huarghh huarghhh



::ZANA - tak sabar nak tengok awak kawen. Lama sangat saya simpan baju nikah saya. Takpelaaa...pi la tempah baju baru,dah habis pesen dah baju saya tu. Takde dalam pasaran dah. Everytime saya tengok SOGO, mesti teringat port kita '4 leaves'.
Rindu...rinduu...nak lepak kat surau sambil buat mensyuarat.



::YAN - Hamlaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu!!! Ni lagi sorang. YM tak penah on. Asal ko ilang je ni? Ke aku je yang asik tak join gathering? Ko tau Yan, everytime aku tgk pencabut bulu ketiak aku mesti ingat ko.


posted by aveo757 @ 12:53 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER