walk on wings, tread in air: MC yang ceria <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


MC yang ceria
2006-10-16




Itu la antara wajah-wajah terkini aku yang disnap pada pukul 11++am tadi bertempat di depan kaunter mengambil ubat di klinik Faridah. Sompek ambik gambar lagi. Apa gunanya orang macam nak pecah kepala design kamera kat henphone kalau kita sebagai pengguna tidak mengaplikasikan kebijaksanaaan para inventor?

Dah la keje kat opis banyak, Rabu CEO nak aku present market prospect and sales planning tahun depan. Tahun ni pun mencungap lagi mau aku plan tahun depan punya cerita. Malassssssssss!!! Orang sibuk nak raya, mana nak pikir kuih raya tak cukup lagi, dia sibuk nak pikir sales planning, cam tak leh buat lepas raya. Takde sense of consideration.

Sakit tapi tak boleh makan adelah satu keperitan. Lagi perit rasanya, bila anak aku mintak "Ma, nak air Bina (Ribena), letak ais".
Perghh!! Dugaannya begitu hebat tatkala aku menggoncangkan botol air Bina dia tu, dengan bunyik lagaan ais.....sunggoooooohhhhh menggetarkan iman.

Bila dah sakit kepala dan sengal-sengal otot sebegini, apa yang perlu kita lakukan? Benarrrr. Kita gode-gode apa-apa yang patut kat internet. Hasilnya, aku dapat mendownload game Mahjong! Segar bugar dapat main Mahjong ni ok. Tak makan ubat pun takpe. Dah 3 jam aku main. bagai mengulangi zaman kegemilangan di Uni bila ramai-ramai book PC kat library, bukan nak buat assignment, tp nak main Mahjong. HEAVEN!!!

Dah takleh lama-lama, level 21 dah menunggu ni.

posted by aveo757 @ 4:53 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER