walk on wings, tread in air: GreenAard Bio Cellulose Mask <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


GreenAard Bio Cellulose Mask
2019-11-28

Lama aku contemplating samada nak jual ke tak GreenAard Bio Cellulose Mask ni.
2 bulan lepas aku dah keluarkan sample, tapi bukan free.
Seriously aku tak boleh bagi free sample sebab aku sangat appreciate pembikinan mask ni.
Benda free selalunya orang tak appreaciate sangat sedangkan kos dan experience hasilkan mask ni sangat mahal untuk aku.
That's why aku keluarkan free sample with purchase - anyone yang beli certain amount of GreenAard products, akan dapat this mask sebagai free item.




Feedback customer yang guna this mask memang menepati apa yang aku expect, alhamdulillah.
Tapi aku suka feedback kawan aku ni sebab dia ni sempoi.
Dari zaman blaja lagi dia bukan sejenis yang beauty conscious.
Pulak tu dia engineer, faham sangatlah ketelitian engineer macamana, kan.
Jadi bila someone yang bukan beauty conscious bagi feedback positif mask ni, happy sangat!

Inilah produk yang aku tak berapa yakin nak release kat market,
Aku tak risau result mask ni, aku yakin memang dia akan bagi positive result sebab technology bio-cellulose ni sangat advance.
Pulak tu aku tak guna plant cellulose, aku juga tak guna kaedah sintetik tapi aku guna bacteria cellulose.
Bacteria cellulose 100 kali lebih halus dari plant dan disebabkan tu, kosnya agak tinggi.
Kehalusan bacteria cellulose buatkan mask ni lebih melekap pada kulit dan ingredients dari mask boleh diserap ke lapisan dermis kulit yang lebih dalam.

Aku release sample ada 2 sebab :

1. Yang pertama aku nak tengok apa feedback pengguna.
2. Kedua, aku nak tengok golongan mana yang appreciate this kind of product.

Bukan apa, kebanyakkan orang anggap mask sebagai accessori tambahan, kalau tak pakai pun takpe.
Well, ada betulnya juga.
Sebab itulah aku tak release pulp-mask yang biasa [kertas].
Aku nak something yang dari segi technicalnya lebih berbaloi untuk nilai duit yang korang spend.
Maka terhasillah GreenAard Bio Cellulose Mask.

Tetapiiii......harganya agak mahal berbanding mask-mask lain [agaknya].
However aku yakin dengan bacti bio cellulose ni, jadi today aku nak launch this product.



GreenAard Bio Cellulose Mask ni 100% biological process, jadi it is compostable dan toxin-free.
Maksudnya, kalau nak guna everyday, takde masalah, tapi disebabkan harganya mahal sikit dari mask biasa, aku suggest guna sekali seminggu pun ok dah.
Satu kotak ni ada 4 pek. Cukup untuk sebulan.




"Apesal biru, Kak Di?"

Tak biru.
Ada 4 cover berbeza dalam satu kotak.
Biru atas ni saja nak tunjuk kulit depan belakang je.

Ni karang ada yang tanya "Apesal kat ingredients tak tulis Bacteria?"

Kita tak masukkan bacteria dalam mask ni, ya.
Kita gunakan bacteria untuk produce the selulose.
Selulose tu yang kita guna untuk buat mask.
Bacteria tu kita tak tepek kat muka.



Harganya RM72 sekotak.
However, dari 28 Nov hingga 1 Dis [today hingga Isnin depan], korang boleh dapat introductory price, RM60 only.
Kita akan pos serentak semua sekali on 2 Disember.

WHATSAPP SINI untuk dapat harga RM60


posted by Diana Ishak @ 1:14 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER