walk on wings, tread in air: Bawal Plain Round 2 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TESTIMONI GREENAARD


Bawal Plain Round 2
2018-07-17


Semalam dah janji nak release new bawal, ok hari ni janji ditepati.
19 warna semuanya, bidang 45.
Sorry, belum ada plan nak buat bidang lebih besar dari ni, sebab warna-warna ni dah dipilih sebelum puasa lagi, tapi kita put on hold sebab nak release after raya.
Kalau release semua hari tu makin kalut korang nak pilih warna.

Material : Heavy chiffon
Bidang : 45
Kemasan : Baby seam








Gambar ni ambik 23 May lepas.
Masa ni aku dah pakai bawal warna Shamrock.
Dah ada yang tanya apa kod bawal yang aku pakai ni, tapi aku taknak release lagi warna ni time tu.
Memang sejenis pendengki taknak orang lain pakai sama dengan dia. Kahkahkah.
Takde lah, aku memang plan nak release warna-warna ni lepas raya.
Sebab untuk warna-warna ni, stok tak sebanyak warna-warna lepas, jadi kalau release time raya takut ramai yang kecik ati tak dapat :)

Ok, kita release now.

Please WHATSAPP SINI.
Bagitau kod apa nak.
Terima kasih.


posted by aveo757 @ 10:54 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER