walk on wings, tread in air: Propa Raya 2.0 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Propa Raya 2.0
2018-06-07


Ada yang request mintak aku bergambar dengan bawal tudung tanpa pakai klip kat depan.
Dorang nak tengok cukup labuh ke tak bawal ni untuk cover dada.

Actually ada cara untuk labuhkan bawal.
Style aku pakai ni namanya style Budazah.
Memang cover habis bahagian depan, kalau kat belakang panjang sampai pinggang.
Kena pandai-pandai adjust.
Macam yang aku pakai ni masih bidang 45, tapi aku kecikkan lipatan dalam, that's why boleh jadi labuh macam ni.
Tudung ni tak jarang mana, jadi kalau kecikkan lipatan dalam masih ok lagi.

Tapi, bawal 45 ni aku rasa sesuai untuk badan frame kecik.
Kalau frame besar, kena pakai bidang 50, especially yang tinggi lampai, baru boleh cover cantik.
The thing is, bawal ni is our first bawal.
That's why kita start dengan bidang 45, lagipun so far bidang 45 lebih ramai yang pakai.
Insyallah, ada rezeki aku akan buka order untuk bidang 50, maybe secara pre-order.
Tengok dulu ramai mana yang pakai bidang 50, ok?

Ni gambaq pagi tadi.
En Wan tengok aku pakai gini, dia kata "Kalau dulu Di pakai camni, abang takkan notice Di".

Eleh, bajet hot.
Macamkan hensem nau aku nak notice dia pulak. Kahkahkah.

Tapi, itulah dia seorang Wan Mohd Ridzuan.
Dari mula aku kenal dia, dia dah pesan kat aku jangan pakai tudung.
Dia tak suka.
Dia kata orang yang pakai tudung ni nampak baik sangat, tak sesuai nak diajak bercouple, nanti budak tu jadi jahat.
Kuang hasam kan?
Maknanya aku jahatlah kan, sebab tu dia couple dengan aku.

Hari ni masih ramai yang whatsapp admin untuk order tudung bawal and shawl.
Korang ni memang suka shopping last minit, eh.
Makin dekat dengan tarikh pos laju tutup service, makin ramai lak yang order.
Dah kenapa taknak order awal-awal anak-anak sekaliannnnnnn.



Testimoni pertama tu aku ngeri sikit baca pagi tadi.
In fact, masa nak ambik pre-order tu aku dah terpikir yang tempah kebaya ni ada tak ambik GC Plus sekali, sebab aku takut by the time baju sampai, badan dorang dah kecik sikit.
Tak memasal je karang kebaya dah gedobos.

Sekali betul!
Pagi ni staff aku bagitau ada customer yang mintak tukar sebab badan dan mengecut lepas guna GC Plus.
Dari XXL kepada XL.
Dalam masa sebulan, badan turun satu size, insyallah lepas ni boleh kot turun ke L pulak.
Nak turunkan berat lemak memang ambil masa yang lama, takka berlaku seminggu dua.
Aku sendiri ambil masa 6-7 bulan nak turunkan 11kg, tanpa bersenam, just 10 min sit ups only.

Kesian pulak customer, terpaksa ambil warna lain instead of blue color.
Tapi memang kebaya blue kita buka untuk pre-order based on size pilihan customer sendiri, jadi tak buat extra stock.
At the same time aku happy bila dia berjaya kecikkan badan menjelang raya.

So now untuk kebaya blue, kita ada 2 size extra iaitu S and XXL. Nak, whatsapp admin di bawah.

Testimoni kedua also from pengguna GC Plus.
Testimoni kenyang ni dah selalu kitorang dapat.
Tapi bila bulan-bulan puasa customer bagi feeedback rasa kenyang sampai ke Maghrib, that is something extra for us.
Alhamdulillah, ada juga manfaatnya GC Plus ni bulan-bulan puasa macam ni.
Semoga bila perut tak rasa lapar, fikiran kita jadi lebih fokus pada kerja dan ibadah.

Ok ni ada pengumuman penting!

Mesti baca sampai habis.

Hari ni kitorang kensel booth di Mood Republik.
Tetiba je kan?
Beria-ia aku start promote Mood Republik, sekali tarik diri. Hahaha.

Stok sudah menyusut.
Tak berbaloi nak tunggu sampai 72 jam dengan size yang dah tak banyak pilihan.

Jadi, kita akan ada satu booth saja iaitu di :

PROPA RAYA 2.0
Stadium Malawati Shah Alam
9-10 Jun 2018
10am-10pm

Kat sini nanti kita bawa GreenAard sekali.
Harga GreenAard kat booth special.

Tapi, untuk yang jauh, boleh order di whatsapp.
Cuma, harga tak boleh bagi harga sama macam di event.
Harga maintain macam biasa takde perubahan, except, kita bagi free pos.
Tarikh akhir pos adalah 9hb (untuk sampai sebelum raya).



So, boleh faham tak syarat-syarat dalam gambar kat atas?
Semua produk bernilai RM50 ke atas layak dapat free pos, kecuali Nutrijuice.

Kenapa?

Kalau nak tau kenapa, please refresh page ni pastu tengok apa keluar kat pop out window.

Nak order bawal, shawl and GreenAard WHATSAPP SINI.


posted by aveo757 @ 12:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER