walk on wings, tread in air: Offer Cleansing Gel <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TESTIMONI GREENAARD


Offer Cleansing Gel
2018-06-21



Terima kasih pada customer ni sebab share testimoni.
Hensem budaknya (eh!).

Alhamdulillah, testimoni demi testimoni baru GreenAard dapat.
Selalunya dapat feedback dari pengguna yang ada masalah jerawat and ekzema.
Tapi jarang dapat testimoni bergambar dari severe acne macam ni.
Ye lah faham, bukan semua orang willing nak share gambar, kan.

Takpe, yang penting manfaatnya.
Our concern is menyelesaikan masalah pengguna.
That's why every GreenAard produk fokus pada satu-satu masalah, bukan one-for-all product.

Selalunya severe acne memang ambil masa yang lebih lama untuk sembuh.
Jerawat jenis ni memanjang sampai ke dalam kulit.
Bila dah masuk ke dalam, bacti akan masuk sekali.
Itu yang nanti tumbuh cyst and nodul.
Dan selalunya bila sembuh akan meninggalkan parut.
Insyallah parut boleh hilang tapi takkan licin macam kulit baby la, sebab kulit tu dah tembus sampai ke dalam.
At least the nodul and cyst tu dah takde, and lubang kulit tertutup.

Lagi satu, mesti berpantang.
Ramai orang bila makan ubat atau supplement, dia ingat produk tu akan jadi magic.

Kalau dah tau rengsa pada kulit akan menjadi-jadi bila cuaca panas, pastikan jangan berpanas.
Kalau dah tau kolesterol tinggi, jangan makan makanan high kolesterol.
Kalau dah tau badan tu susah nak turun berat, elakkan makanan yang akan buatkan badan bertambah berat.

Ini tak, bila dia tau dia ambik GC Plus, dia radak segala makanan.
Dia ingat bila dah mencekik GC Plus, makan 10 kali sehari pun takkan gemuk.
Deyyy! Kalau kau minum ubat batuk sampai 12 botol tapi kau togok ais tetiap hari, takkan baik punya batuk kau.
Ubat batuk tu akan pulihkan batuk dengan lebih cepat.
Itu pun provided kau pun berpantang ais dan jangan minum air sejuk.
Analoginya macam tu la.

So, kalau ada sesiapa nak beli Cleansing Gel, sempena testimoni yang best ni, aku bagi harga promo.
Kalau nak selalu-selalu dapat promo, meh la hantar testimoni :)



Name:
Email Address:
I want: 1 x Cleansing Gel, RM55
2 x Cleansing Gel, RM100
Address:
Contact number:
Note:

posted by aveo757 @ 12:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER