walk on wings, tread in air: Official gambar <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TESTIMONI GREENAARD


Official gambar
2018-05-19


Terlupa lansung nak naikkan official gambar shawl ni.
Padahal next week dah nak start bawal plain pulak.
Hari tu masa start jual tak sempat-sempat nak tunggu official fotoshoot.
Dah difoto terlupa pulak nak naikkan.

Shawl ni harga early bird RM68/pc.
Cadangnya nak bagi special price kat yang beli awal, lepas 2 hari baru jual dengan harga sebenar.
Tapi shawl pun dah tak banyak dah ni, so aku tak jadi la bagi harga actual.
Kekalkan je la harga RM68 ni biar habiskan stok terus.

Yang paling best warna biru. Tak sampai 1 hari dah habis.
Aku rasa tahun ni ramai orang buat baju raya warna biru la.
Aku sorang je ke baju raya kaler kuning?

Baju kebaya Gurindam Jiwa tu pun yang kaler biru yang sampai 2 kali stok.
Insyallah 4 atau 5 Jun kita start pos kebaya re-stock kat korang yang order.

Ni kat bawah 8 warna shawl.
Yang biru dah habis tapi aku letak gak la gamba kat sini buat cuci-cuci mata.

Material : Chiffon (shawl, bukan bawal)
Measurement : 190 x 65cm










Kalau berminat shawl ni, WHATSAPP SINI.


posted by aveo757 @ 12:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER