walk on wings, tread in air: Moroccan and Foam <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Moroccan and Foam
2018-04-26

Alhamdulillah, seperti yang dijanjikan, minggu ni aku release shawl terbaru Fleur by Mrs Him.
Official photoshoot baru nak start hari ni, tapi aku dah start buat teaser video since last week lagi.
Gambar aku kat bawah ni screencap dari video-video yang aku upload kat IG. Sebab tu mulut kejap ternganga kejap muncung. Abaikan ajelah. Fokus kat shawl je, ok?

Shawl kali ni ada 2 pattern.
Satu Moroccan, inspirasi dari karpet rumah Mak Aji. Hahaha. (aku ada letak gambar karpet kat IG aku).
Satu lagi Foam, inspirasi dari buih.
Setiap satu ada 4 warna, jadi jumlah semua warna kat sini 8 kaler.
Sangat dialu-alukan membeli semua kaler.

Pembelian melalui whatsapp.
Boleh klik link whatsapp kat bawah sekali.



Macam ni la gambaran shawl tu bila dipakai.



Shawl : Moroccan 
Kod : Pink
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Moroccan 
Kod : Mauve Purple
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Moroccan 
Kod : Sapphire Blue
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Moroccan 
Kod : Plum
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Foam
Kod : Mustard
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Foam
Kod : Teal Blue
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Foam 
Kod : Brick Red
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm



Shawl : Foam
Kod : Seafoam Green
Material : Chiffon 
Early bird price : RM68/pc
Size : 190 x 65cm


Note : Kalau nak tau actual color, lihat warna frame setiap gambar.

Sebutkan nama kod semasa order.










p/s : By the way, hari ni last day untuk offer GC Plus khas buat blog readers. Yang belum bayar, today last day, esok dah tak valid. Yang baru nak cekidaut, KLIK SINI.
posted by aveo757 @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER