walk on wings, tread in air: GC Plus offer khas untuk blog reader 23-26 April only. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


GC Plus offer khas untuk blog reader 23-26 April only.
2018-04-01



Offer Nutrijuice hari tu dah habis, tapi masih lagi orang isi form.
Sorry, memang aku dah off-kan offer tu.
Bila korang tanya GreenAard tentang offer tu, team GreenAard tak tau menahu.
Memang team tak tau, sebab yang tu offer khas untuk pembaca blog je.
Blog ni dah macam 'agen GreenAard'.
Untuk blog reader konfem aku buat offer best dari yang biasa.

Dah tengok video sampai habis?
Walaupun kat video kata "please whatsapp", tapi sebenarnya kat whatsapp tak valid harga ni.
Harga ni hanya kat blog ni je.

Ok boleh isi form bawah :



1. Nama
2. Email
3. Saya nak : GC Plus, 1 botol, RM80
GC Plus, 2 botol, RM160
4. Alamat penuh beserta poskod
5. No Tel
6. Maklumat tambahan (jika ada)

posted by Diana Ishak @ 12:00 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER