walk on wings, tread in air: YES 2017! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


YES 2017!
2017-12-20

Ok mula-mula nak say thank you to all yang join Live Chat semalam.
Minta maaf kalau lambat respond sebab semalam aku sorang je yang respond Live Chat.
Semalam memang ramai di kalangan readers.
Skrin chat tu hanya allow 4 chat window dalam satu-satu masa.
Aku tak berani nak bukak sekaligus semua sebab takut aku pening terbalas kat orang lain pulak.
Jadi waiting time semalam mungkin lama sikit.
Harapnya semua dapat sesuatu dari penjelasan kat setiap soalan.
Kalau ada apa-apa pertanyaan lagi, boleh je tanya kat Live Chat tu, insyallah ada orang akan jawabkan.




Y.E.S 2017 GreenAard bermula hari ni.

Lama kan korang tunggu Y.E.S?
Tahun lepas kitorang start 10 Disember. Tahun ni 20 Disember.
Sebab nak tunggu Planner 2018 siap.
Kali ni Planner "meriah" sikit sebab tu lambat sikit nak siap. Jenuh tukar tu tukar ni.
Dapat pulak bos cerewet, lagilah!

Ok ni baca baik-baik.

Kali ni punya YES aku pecahkan pada 3 pilihan :

1. Order melalui whatsapp/FB.
2. Order melalui blog.
3. Beli di booth YES Mood Republik PWTC.


Yang order di Whatsapp/FB
1. Dapat beli dengan harga YES.
2. Dapat single point (RM1=1 point)
3. Setiap RM100 dapat 1 planner.
4. Ada tambahan kos penghantaran.

Yang order di blog (guna form bawah ni)
1. Dapat beli dengan harga YES.
2. Dapat double point (RM1=2 point)
3. Setiap RM100 dapat 1 planner
4. Dapat special kod diskaun yang boleh diguna untuk future purchase valid sehingga 15 Feb 2018.
5. Ada tambahan kos penghantaran.

Yang beli di booth PWTC (22-24 Dis)
1. Dapat beli dengan harga YES.
2. Dapat single point (RM1=1 point)
3. Setiap pembelian bernilai RM70 ke atas akan dapat planner.
4. Takde kos penghantaran. Jimat sikit :)


Selalunya setiap kali aku offer diskaun, point takkan dapat double. Point akan jadi RM1=1 point.
Sebab dah bagi diskaun kan, so point dapat separuh la. Fair.
Tapi kalau beli kat blog, walaupun beli dengan harga diskaun, point dapat double, RM1=2 point.

So, korang boleh pilih nak beli ikut cara yang mana satu.
Kalau rasa-rasa nak dapat double point and nak special kod diskaun, silakan order guna form kat bawah ni. Untung dapat special kod ni sebab korang boleh jimat beli GreenAard bulan Feb. At least until Feb tu jimat la sikit kan.

Setiap option dijaga oleh orang berbeza. Aku jaga order dari blog. Jadi order ni aku yang akan reply kat korang. You are in safe hands. Haha.

Form ni ada option "Saya nak diskaun untuk...."
Yang tu korang klik korang nak aku bagi kod diskaun untuk produk apa.
Kod ni korang akan masukkan kat website bila nak beli nanti.
Tempoh sah hingga 15 Feb.

Kat bawah ni ada option untuk beli planner.
Nak dapat planner kena beli produk melebihi at least RM100 ke atas.
Katakanlah korang taknak beli produk sampai seratus lebih, korang boleh pilih mana-mana produk yang harganya bawah seratus dan klik checkbox "Planner". Maksudnya kena beli la. Kalau yang dah sah-sah beli produk melebihi seratus, takyah klik checkbox planner tu.
Kalau nak beli planner saja, sorry kita tak jual planner saja :).

Planner hanya ada 1500pcs saja.

Bos aku cakap setiap orang yang beli kat blog, aku dapat komisyen RM1 (komisyen paling sedih sepanjang aku jadi sales).
Tapi aku tau korang semua sayang aku. So please support aku oiii. Beli kat form oiii. Beli sini! Beli sini!
Aku nak bagi dia terkulat-kulat bayar komisyen aku. Pelis pelis beli sini!



Nama
Email
Produk : 1 x GC Plus, RM78
1 x Nutrijuice, RM55
2 x Nutrijuice, RM100
1 x Cleansing Gel, RM55
2 x Cleansing Gel, RM100
1 x Makeup Remover 50g, RM35
1 x Makeup Remover 125, RM60
2 x Makeup Remover 125g, RM110
Combo 1 x Cleansing Gel & 1 x Makeup Remover 125g, RM110
Combo 1 x Makeup Remover 50g & 125g, RM90
Basic Value Pack, RM129
Saya mahu Planner 2018 sahaja, RM15
Saya nak diskaun utk GC Plus
Nutrijuice
Cleansing Gel
Makeup Remover
Alamat penuh beserta poskod
No Tel
Nota tambahan (jika ada)

*Kos penghantaran akan dikira mengikut total berat

posted by aveo757 @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER