walk on wings, tread in air: Happy! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Happy!
2017-11-03

Hari ni sebenarnya aku nak tulis pasal lain.
Tapi pagi-pagi tengok kat group whatsapp office ada new testimoni dari pengguna Nutrijuice.
Awesome sangat testimoni-nya sampai aku kensel nak tulis benda lain.
Cerita best kena share cepat-cepat konsepnya.

Cerita pertama, pengguna Nutrijuice ni.
Rasanya customer ni lelaki sebab admin aku gelarkan dia Encik.
Kolesterol drop dari 6.5 ke 3.23.
Happy sangat ni.




Yang kedua lagi best. bila customer ni mengandung lepas kolesterol dia turun.
To be fair, of cos semuanya berlaku dengan kehendak Allah. Boleh jadi secara kebetulan je.
Tapi dokter dia ada nasihatkan untuk turunkan berat badan dan level kolesterol kalau nak mengandung.

Aku pernah tulis pasal ni kat blog GreenAard.
Those yang ada masalah susah mengandung, cuba kawal dua-dua ni - berat & kolesterol.
Sebab high cholesterol could be to blame for poor fertility.
Ni bukan pompuan je ya, kalau suami pun high kolesterol dan kegemukan, kesuburan memang agak terbantut. Apetah lagi kalau sama-sama pun ada kolesterol tinggi.

Aku rasa yang dulu punca aku susah nak mengandung tu sebab kolesterol la.
Sebab, dulu aku ngan En Wan sama-sama kurus.
Jadi disebabkan kitorang kurus, kitorang belasah apa pun makanan. Bangga kot bedal macam bela saka tapi badan tak naik-naik.
Tapi susahnya nak mengandung. 6 tahun cuba.
Until last kitorang checkup baru dokter found out sperm quality ada masalah. Dokter kata sperm sikit and kualiti tak bagus. Banyak cacat.
Kalau nak ikutkan history En Wan dulu yang always sakit dada, sakit kepala, sakit tengkuk, aku rasa dulu kolesterol dia lagi tinggi dari aku. Kolesterol tinggi memang bagi efek kat kualiti and kuantiti sperm.

2 tahun lepas, kolesterol reading dia 8.0+. Memang tinggi.
Tapi aku lagi tinggi, nak cecah 10.
Itulah punca kenapa Nutrijuice ni terhasil.



Alhamdulillah happy sangat pagi-pagi ni dapat feedback macam ni.
So disebabkan aku happy sangat today, aku nak offer FREE POS untuk pengguna Nutrijuice,
Since bulan lepas kitorang dah start caj pos untuk produk GreenAard.
Alhamdulillah, walaupun with pos, tetap ada sambutan. Ingatkan orang akan givap.

So hari ni aku offer FREE POS.
Tak leh lama-lama la offer ni. Aku bukak sampai Isnin je.
Tapi free pos ni takde kat website ya. Kat website semua dengan pos.
Yang ni memang khas untuk pembaca blog je. Yang tak baca blog memang tak jumpa offer ni.

Terima kasih semua.

Muah muah muah muah muah.
I want I want I want chuuu.



posted by aveo757 @ 12:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER