walk on wings, tread in air: Bye Bye Shawl.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Bye Bye Shawl....
2017-07-05

2 hari lepas aku naikkan kat IG aku yang aku nak let go semua shawl aku yang aku dah peram sekian lama tak berpakai-pakai. Kebanyakkannya Ariani. Some aku dah jual sikit dulu, ada some lagi belum dijual sebab aku pun contemplating nak jual ke tak nak jual ke tak. Bukan sebab sayang, tapi sebab aku memikirkan ada ke orang nak beli ni? Jadi, lepas berpikir-pikir, aku decide untuk jual di kedai saja. Aku taknak jual secara online. Siapa nak, sila datang, pilih sendiri, tengok sendiri shawl pre-loved ni masih senonoh atau tak, kalau puas hati baru beli. Kalau yang jauh-jauh tu rasa nak beli, silakan lantik personal shopper sendiri untuk pilihkan. Shawl available di kedai aku :

Fleur by Mrs Him
18-1 Jalan Putra Mahkota 7/7A
Putra Heights, Subang Jaya, Selangor

Kalau nampak signbod GreenAard, dah betul dah tu.
Kedai Fleur ni satu premis dengan GreenAard.

Call opis : 03-56144757 kalau sesat.

Setiap shawl harganya seperti yang dah ditetapkan.
Takde further discounts kalau beli banyak :)
Dan macam biasa, barang sale/pre-loved dah beli takleh return sebab tu datang pilih sendiri lebih baik.



Ariani long shawl.
Material 100% silk.
Harga beli RM240/pc
Harga nak let go : RM70/pc



Ariani butterfly shawl
Material 100% silk.
Harga beli RM65/pc (beli masa sale, harga asal RM100+)
Guna 2 helai je, yang lain tak pernah guna lagi.
Harga nak let go : RM45/pc



Ariani butterfly shawl plain with beads
Material premium chiffon.
Yang ni tak ingat harga tapi almost RM200/pc.
Harga nak let go : RM60/pc



Ariani butterfly shawl plain.
Material chiffon.
Harga beli RM100+
Harga nak let go : RM30/pc



Ariani butterfly shawl printed with beads
Material Korean chiffon.
Yang ni tak ingat harga tapi almost RM200/pc.
Harga nak let go : RM70/pc



Duckscarves shawl.
Yang mustard to material crepe. (tak pernah guna)
Yang black material peachskin. (tak pernah guna)
Yang green material jersey (pernah guna sekali)
Aku beli ni online harga dia RM130.
Harga nak let go : RM70/pc
Kotak dia aku dah buang ya, aku tak suka simpan kotak.
UPDATE : SOLD OUT



Ariani long shawl.
Material satin silk.
Setiap satu guna sekali je.
Harga beli : RM230/pc
Harga nak let go : RM60/pc



Ariani long shawl.
Material 100% silk.
Shawl ni semua RM200+ ke atas harga aku beli.
Harga nak let go : RM40/pc
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ni antara gambar aku pakai shawl yang nak di-let go yang aku dapat retrieve.
Untung orang suka bergamba ni, time-time macam ni korek balik gambar mesti jumpa.
Boleh la sediakan besen kot-kot terbelahak tengok muka aku banyak sangat bawah ni.
.
.










posted by aveo757 @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER