walk on wings, tread in air: Jom cuci mata <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Jom cuci mata
2017-06-15

Hari ni entry yang santai-santai je.
Mood merempan belum sampai. Jadi kita cuci mata je dulu dengan shawl-shawl baru dari Fleur by Mrs Him.

Shawl kali ni aku release kat Mood Republik PWTC dulu.
Jadi, moh le beramei-ramei ke sana bermula Jumaat ni sampai Isnin pagi. 72 jam takyah tido.
Nak datang siang boleh, nak datang malam pun boleh je.

Shawl kali ni ada 6 warna baru untuk City dan satu design baru iaitu tema Pirate Map.

Warna untuk City kali ni aku gunakan warna yang lebih terang.

Design yang baru ideanya datang bila aku kemas-kemas kabinet and baca balik surat-surat lama terjumpa la ni :




En Wan kan panggil aku LANUN dulu.
Disebabkan word lanun tu la aku terfikir nak buat Shawl Pirate Map.

Malas la pulak nak tulis panjang. Kurus jari aku nanti.
Nah tengok dulu gamba.



PIRATE MAP 1
Color : Pearl White



PIRATE MAP 2
Coloe : Blush Pink



PIRATE MAP 3
Color : Lime Green



PIRATE MAP 4
Color : Powder Blue



CITY 5
Color : Honey Yellow



CITY 6
Color : Ballet Slipper Pink



CITY 7
Color : Pear Green



CITY 8
Color : Aegean Blue



CITY 9
Color : Light Blue



CITY 10 
Color : Vanilla White


Shawl ni semua aku release kat Mood Republik PWTC esok ok?
Kalau ada extra, Selasa kita release kat online pulak. Shawl ni banyak, insyallah.
Melainkan ramai pakat beli kat PWTC.
Kalau berkenan, meh la bersesak-sesak kita di sana.
Boleh rasa sendiri kain and test.
Harga untuk PWTC aku bagi RM75 only. With box. Dimension 180cm x 65cm.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
UNTUK ONLINE AKU ADA INI
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Hari Raya Special Makeup Remover Travel Size.
Makeup Remover size 50ml dah lama habis.
Memandangkan kita dah release big bottle, jadi kitorang plan taknak release small bottle dah.
Tapi bila pikir-pikir balik, the objektif asal aku buat size 50ml adalah supaya senang dibawa ke mana-mana, so kita buat jugak size kecik ni.

Untuk 100 botol pertama, Makeup Remover Travel Size ni takkan dimasukkan dalam kotak, tapi dalam kosmetik bag. Ni kira hadiah raya untuk korang. Nak bagi duit raya, duit belum tukar lagi. So bagi beg je la.

100 orang pertama saja. Nak kalu, isi form ni :



Name:
Email Address:
Location: Makeup Remover 50ml, Semenanjung, RM39
Makeup Remover 50ml, Sabah/Sarawak, RM43
Quantity:
Address:
Phone:






posted by aveo757 @ 2:26 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER