walk on wings, tread in air: Lipstik raya ni oii. Aku nak bagi free. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Lipstik raya ni oii. Aku nak bagi free.
2017-05-25



Malas nak type panjang-panjang kekdahnya.
Cakap lagi senang paham kot.

Contest ni trebuka pada SEMUA YANG BELI MAKEUP REMOVER GREENAARD.
Tak kisah la yang beli time pre-order hari tu (harga promosi) atau beli esok lusa.
Asalkan video tu korang hantar sebelum contest tutup.

Video boleh dihantar bila-bila masa, takde limit nak hantar 10 video pun boleh.
Tarikh tutup contest ni pada 2 June 2017.
Lepas tu aku akan umumkan pemenang.
Tapi sebelum tu pemenang akan dicontact untuk pilih nak lipstik kaler apa.
Ni lip matte Shu Uemura tau. Lip matte dia lagi kaw-kaw payah nak tanggal. Sengaja je Shu Uemura buat lip matte dia payah nak cuci sebab dia nak suruh orang beli Makeup Remover dia lettewwwww. Hahahahaha.
Tapi sebab aku dah berjaya hasilkan makeup remover macam Shu Uemura, so just nice la yang dah beli makeup remover GreenAard boleh basuh lip matte Shu Uemura ni nanti dengan sap sap soi settle.

Warna-warna yang aku dah pilih untuk korang :



Cun weiii kaler ni. Series the cun-nest!
Lipstik raya ni oii. Aku nak bagi free.

3 ketul lip matte Shu Uemura ni akan beraya bersama-sama 3 ORANG PEMENANG yang hantar video demo Makeup Remover paling menarik. Macam aku cakap tadi, menarik tu maksudnya :

🔆 Video sharp (tak gegar).
🔆 Video tak gelap
🔆 Pakai makeup terang sikit. Kalau light mekap, dalam video payah nak nampak beza bila cuci.
🔆 Video panjang pun takpe tapi buktikan in just 1 minit makeup remover boleh setelkan semua solekan kat muka.
🔆 Kalau taknak pakai muka sendiri, pakai muka orang lain pun boleh.


Hantarkan video direct pada aku : diana[at]xzizbiotech[dot]com
Kalau file besar boleh boleh hantar ke dropbox aveo757[at]yahoo[dot]com
Atau kalau nak whatsapp boleh whatsapp admin 012-7728976.
Tarikh tutup 2 Jun tau.

Ni dah alang-alang ni aku nak bagitau bermula hari ni sampai 2 June jugak, produk-produk di bawah akan dapat EXTRA POINTS. Nak kumpul point, memang time ni la. 


posted by aveo757 @ 10:48 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER