walk on wings, tread in air: Desa & Bandar <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Desa & Bandar
2017-05-18

Mula-mula nak bagitau SEMUA yang dah bayar pre-order Makeup Remover dari hari aku bukak offer hari tu sampai 12 tengahari ni, kita pos today. Offer untuk harga diskaun ni sampai esok saja. Esok last day ok?

Semalam aku ada naikkan teaser printed shawl yang baru kat InstaStory and IG.
Tapi tak sempat nak buat any official announcement lagi sebab semalam petang aku pi kilang.

Pagi ni kitorang gotong-royong prepare nak shoot shawl.
Kali ni shoot kat ofis je, amateur.
Ada sebabnya.
Boleh dengar dulu video kat bawah :



Agak-agak sampai tak maksud aku tu?

Reason kenapa aku tak shoot kat studio kali ni adalah sebab shawl kat tangan aku ni limited. Aku taknak rosakkan dengan kesan pin tudung bila model pakai nanti, sebab yang kat tangan ni aku nak bawak ke Mood Republik Ipoh dulu. 

Selebihnya akan sampai dalam masa 8-9 hari lagi, insyallah.

Ada 3 design sebenarnya.

1. Shawl bandar
2. Shawl desa
3. Shawl *rahsia*

Nama koman eh? Desa...bandar. Hahah.

Shawl *rahsia* ni akan sampai hujung bulan ni insyallah sekali dengan stok yang lain.
Yang kat tangan aku ni shawl bandar ngan shawl desa.
Shawl bandar/city/metropolitan ramai dah buat, kan?
Tapi shawl desa/kampung belum ada lagi kan?
Ok, jom beli shawl desa aku ni 

Shawl city tu, konfem takkan sama dengan mana-mana shawl city yang dah wujud dalam market. Konsep sama, tapi design berbeza, warna pun konfem lain.





Meterial ni satin Roberto.
Lembut, tak jarang and tak panas. 
Senang bentuk - yang ni konfem sebab tu dalam video tu aku tu buktinya. 

Silakan lihat shawl-shawlnya :



Kombinasi warna cream, pink and green.
Background cream.
Shawl bandar cream.



Kombinasi warna mint, orange and peach.
Backgrount mint green.
Shawl bandar mint green.



Kombinasi dusty pink, tortilla brown and khaki.
Background tortilla brown.
Shawl bandar brown.



Kombinasi purple, lilac and lavender.
Background lilac.
Shawl bandar lilac.



Background pink and white.
Shawl desa senja.



Background biru and white.
Shawl desa pagi.





Ok semalam dah ramai DM aku nak beli, so untuk hari ni, aku bukak offer kuantiti :

1. Shawl bandar cream : 3pcs 
2. Shawl bandar mint green : 3pcs
3. Shawl bandar brown : 3pcs
4. Shawl bandar lilac : 3pcs
5. Shawl desa senja : 4pcs
6. Shawl desa pagi : 4pcs

Itu kuantiti yang aku boleh offer sekarang.
Siapa bayar sekarang, esok lusa aku pos.
Siapa yang tak dapat, aku akan masukkan nama korang dalam list stok yang akan sampai hujung bulan ni.

Stok memang tak buat banyak sebab aku selit order dalam kurta En Wan ni.
Kira aku potong queue orang lain hari tu. So hanya 100 helai je balance akan datang.
Maknanya stok akan datang maybe 15-16pcs je setiap design/warna.
So kalau korang bayar, nama akan masuk dalam list.

Harga RM85/pc.
- with box
- ukuran 180x65cm
- satin Roberto
Pos Semenanjung bos aku belanja.
Pos Sabah/Sarawak kena bayar extra, boleh?

Ok kalau nak, isi form kat bawah.
Aku akan respond sendiri.



Name:
Email Address:
Shawl pilihan: Shawl bandar cream
Shawl bandar lilac
Shawl bandar mint green
Shawl bandar brown
Shawl desa pagi
Shawl desa senja
Address:
Phone:

posted by aveo757 @ 3:44 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER