walk on wings, tread in air: Sorry <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Sorry
2016-10-04


Ini entry ringkas.
Entry untuk meredakan sikit kebengangan bos aku.

Stok Nutrijuice habis. Betul-betul zero kat opis.
Stok yang dibawak ke VSCO Fetsival JB pun habis.
Sepatutnya hari ni sampai tapi ada masalah label printing yang pudar jadi kilang hold.
Tadi dah call kilang, dah dipastikan esok akan sampai ke opis.
Cuma kitorang akan follow up supaya stok dihantar pagi, jadi boleh sempat packing semua sekali esok.
Kalau hantar petang pun takpe, sebab boleh je semua stayback siapkan packing cuma Pos Laju je lah yang takut tak sempat nak kejar.
Selalunya Pos Laju accept kitorang hantar paling lewat 9 malam.

Sorry sangat-sangat kepada semua yang dah bayar Nutrijuice.
This is something yang so unexpected.
Hanya Nutrijuice saja.
Yang lain-lain semua dipos macam biasa hari ini.

Again, aku on behalf of GreenAard minta maaf.

Thank you.


posted by aveo757 @ 11:20 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER