walk on wings, tread in air: Tutorial <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Tutorial
2016-08-06

Aku lupa semalam takde gambar camwhore Day #2.
Memang dah malas bergambar nampaknya aku ni.
Takpe, jap lagi aku ada kenduri kawen, aku akan usahakan untuk ambik gambar kedua.
Aku rasa harus diselang-selikan bagi mengelakkan kejadian muntah berdarah beramai-ramai depan keyboard.

Kali ni aku sertakan dengan 3 jenis tutorial untuk korang pakai.
Tutorial ni semua guna shawl latest dari Fleur by Mrs Him.
Panjang 180cm x 65cm.
Kalau korang ada shawl lebih kurang size macam ni pun boleh try this tutorial.
Aku pun belum try tutorial ni lagi. Setakat ni lebih selesa dengan style makcik-makcik.
Yang suka bergaya tu, silakan try tutorial ni.



TUTORIAL I




TUTORIAL 2





TUTORIAL 3





Insyallah, this year for the first time akan ada collection Raya Haji both kurta and kurung.
Ni pun atas permintaan.
Tak pernah-pernah aku buat koleksi baju raya haji. Tahun ni baru nak mula.
Jenuh melukis. Kali ni aku kena ikut cakap bos aku untuk buat rekaan yang moden sikit walaupun aku tak pakai tapi aku kena buat jugak. Ok, fine! Insyallah aku cuba release Merdeka Day nanti.

*gambar camwhore Day #2 takde, ni kira acilah kan, janji ada gambar*



Banyak testimoni GreenAard sebenarnya tapi aku malas pulak rasanya kejap-kejap nak naikkan testimoni. So, kalau sesiapa nak tengok testimoni, boleh klik kat link yang aku printscreen tu ya.
Kat sidebar belah kiri blog aku. Klik situ and boleh baca semua testimoni.





Testimoni 'bonus' benefit yang fresh from oven.
Actually aku ada one more blog, tapi khas untuk GreenAard.
Blog di sana, memang aku yang update. So, boleh sana untuk baca.
Boleh ke www.greenaard.com and klik tab BLOG.


posted by aveo757 @ 11:24 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER