walk on wings, tread in air: Note book <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Note book
2016-07-11

Selamat Hari Raya semua!

Dah nak seminggu raya baru nak wish kan?

So, dah ada yang start keje today ke?
Aku dah start, tapi dari rumah je la.
Sebab mak mertua aku belum balik lagi dari Tganu, so aku kena tunggu budak-budak ni balik skolah, so hari ni buat keje dari rumah je la.

Hari ni aku taknak cerita pasal raya.
Tu kendian-kendian, sebab mood nak update pasal raya tak sampai lagi.

Memandangkan dah start yang order GreenAard, aku nak bagitau yang ESOK kita start new promo.



NEW GIFT.
Note book GreenAard.

Caranya camane?

1. Setiap botol GreenAard GC Plus akan dapat 1 note book.

2. Setiap botol Nutrijuice akan dapat 1 note book.

3. Setiap pembelian COMBO dapat 1 note book.

4. Setiap pembelian 2 botol Nutrijuice pada harga pakej akan dapat 1 note book.


By the way, harga pengenalan Nutrijuice dah berakhir.
Hari ni kita start harga asal, RM59/RM69.
Tapi kalau beli pakej 2 botol ada diskaun.
Boleh refer kat website www.greenaard.com ya.

Meh nak kasi testimoni bergamba :



Ni customer hantar.

Gambar kiri : Gambar terbaru,
Gambar kanan : Sebelum guna GreenAard.

Dia bagitau dia ambil masa 5 bulan untuk turun 10kg.
Maknanya 5 botol GreenAard.

Yang bestnya, dia kata penurunan dia lambat sebab dia TAK KAWAL MAKAN LANSUNG.
Dia tetap makan macam biasa. Kadang-kadang makan jugak fast food.
Jadi memang expected lah penurunan slow, tapi ada hasil jugak kan?
Gigih budak ni.
Tak ramai orang yang sanggup konsisten macam ni.
Sebab ramainya nak makan GreenAard hari ni, minggu depan turun 5 kilo. *pitam*

5 bulan turun 10kg, maknanya seminggu turun 500g.
Bukan calang-calang orang yang redha berat turun 500g seminggu.
Selalunya orang expect seminggu turun 5kg.
Tapi disebabkan konsisten, maka inilah hasilnya.
Tanpa perlu berlapar!



Ni lagi la.
Lagi beberapa hari nak raya baru collect baju kat tailor, sekali takleh pakai.
Habis longgar sana sini.
Yang ni guna GreenAard 3 bulan (maknanya 3 botol), dan turun 14kg.
Masa tempah baju berat 82kg, time raya 68kg.
Seronok aku dengar.
Buka seronok dia takleh pakai baju raya, tapi seronok sebab akhirnya dia ada 'badan raya'. Gitewwww.

Ada sesape yang nak try?



Aku tak masuk opis hari ni jadi aku tak dapat monitor packaging.
But En Wan bagitau aku, today punya delivery dia tetap bagi free gift cuma setiap package dapat 1 je.

Boleh beli 3 cara :

1. www.greenaard.com

2. FB GreenAard

3. Whatsapp 012-7728976

Have a nice day!



posted by aveo757 @ 12:34 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER