walk on wings, tread in air: Family Festival <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Family Festival
2016-02-01


Ni nak bagitau kat orang-orang Terengganu.
Khamis ni sampai Ahad ada FAMILY FESTIVAL kat Dataran Syahbandar Kuala Terengganu.
Details ada kat flyer atas tu.
Pagi ni kat opis and show room sedang bertungkus lumus packing barang-barang yang nak dibawak ke sana. Barang-barang semua gerak malam ni. Kitorang je yang akan gerak Rabu.
So Khamis pagi 10am pagi-pagi jumpa kita kat sana ya?
Both GreenAard and Fleur by Mrs Him akan ada di sana.

Macam biasa lah, harga kat booth memang luar biasa sikit meriahnya.



Ni senarai harga produk-produk Fleur by Mrs Him yang akan di bawak ke sana.
CASH ONLY ya.
Tapi takpe, En Wan kata orang Tganu ngan Kelantan tak suka pakai kredit, memang dorang bawak cash je. Belagak gila laki aku up-kan orang kampung dia.

Harga GreenAard di booth macam biasa always RM78/botol.
Ni harga kat booth saja. Harga online and offline selain dari booth takkan dapat harga RM78.
So gunakan kesempatan setiap kali kitorang ada di mana-mana booth.
Dan setiap kali di booth akan ada free gift atau diskaun voucher.
Nak tau apa free giftnya and macamana nak dapatkan free gift tu, tunggu esok aku update.





Orang-orang belah selatan kalau nak dapatkan produk GreenAard boleh dapatkan kat outlet-outlet ni ya. Insyallah oulet di tempat lain sedang diusahakan.


posted by aveo757 @ 11:32 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER