walk on wings, tread in air: Ayisha <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ayisha
2016-02-26

Hari ni entry tak panjang.
Sebab tetiba mood aku menulis ranap.
Aku rasa macam nak balik rumah membuta sebab sakit tekak.

Tapi walaubagaimanapun, aku tinggalkan gambar-gambar di bawah untuk cuci-cuci mata.

Ni jubah the latest Fleur by Mrs Him.

Payah nau nak carik jubah hitam yang tak merelip.
Nak bawak pi masjid pun segan sarat sangat ngan sulam and merelip depan belakang.
Jadi aku buat koleksi Black yang simple tapi sangat wow.
Aku tau jubah ni wow sebab 90% mesej yang diterima kat FB page Fleur komen macam tu.

Harga RM250/pc.

Kali ni aku bukan pakai dull satin, satin silk, moss ceper, poly crepe.
Aku pakai material Jacquard.
Tak banyak butik yang gunakan material ni sebab mahal sikit.
Tapi aku percaya ada kelompok yang sukakan material macam ni.
Material ni sejuk, tak mudah renyuk and jatuh cantik je.
Lagi satu jubah-jubah kat sini semua style Abaya ya, tak ikut potongan badan, so solat-ready.


Jubah ni dah available kat website.
Subscribe website untuk dapatkan diskaun RM20.
Lepas subscribe baru kita activate kod diskaun AYISHA20 (masukkan kod ni masa check-out).

Atau boleh whatsapp 012-7728976


Aku dah launch kat website 3 hari lepas.
So size XL and XXL untuk Brown Root dah habis.








.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yang ni masih lagi on.


posted by aveo757 @ 2:14 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER