walk on wings, tread in air: Planner 2016 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Planner 2016
2015-12-30

Pause kejap update pasal Umrah 2015, nak bagi laluan kat promo ni.
Kesian Admin aku menggelabah menjawab pertanyaan apesal promo Y.E.S ni hanya dibuat kat FB. Tak dibuat kat blog.

FB tu bukan aku yang handle. Tu admin handle.
Jadi dia tak dapat nak update kat blog sebab blog ni aku yang punya.
Sebut lagi sekali.
Siapa yang punya??
Aku yang punyaaaaaaaaa *jin Ahmad Albab*

Maka dengan sebab tu aku pause update entry umrah sebab nak bagitau tentang promo-promo yang sedang berlansung ni.



Mula-mula sekali GreenAard.
Siapa yang beli GreenAard start hari ni akan dapat Planner 2016 edisi terhad.
3000 copies sahaja available.
Yang COD dengan agen tanya dulu ada planner ke tak.
Sebab Planner ni ada dalam new stok.
Kalau agen tu dah replenish new stok baru akan dapat, kalau dia belum replenish maka dia tak ada Planner.
So jangan nanti ada yang tanya apesal dah beli kat agen tapi agen tak kasi planner.

Dan sehingga 10 January 2016, harga GreenAard juga kita bagi harga YES iaitu cuma :

RM78/botol (Semenanjung)
RM88/botol (Sabah/Sarawak)

Macam biasa, FREE POS.

Nak beli kalu, KLIK SINI.




Yeahhhhh!!

Ini yang ditunggu-tunggu.
Ephyra YES (hanya di blog ini saja).
Tapi hanya Ephyra Collagen saja yang valid 10% diskaun.
Inteemor and Skin Bar harga biasa.

Akan tetapi, reader blog ni akan dapat rebate RM20 tambahan.

Caranya, mula-mula beli dulu Ephyra Collagen. Lepas tu kita akan bagi special code yang membolehkan you all beli 2nd purchase dengan tambahan diskaun RM20.
Kalau taknak beli extra collagen pun takpe, beli skin bar atau inteemor dan gunakan code RM20 tadi.

Extra diskaun berganda!

KLIK SINI untuk beli Ephyra Diskaun 10%.




New Jubah dah launch Isnin lepas kat FB and website tapi aku tak sempat nak announce kat blog.
Ini jubah rare sebab gabungan heavy pleats kat bawah.
Takde la nampak macam jubah yang selalu-selalu kita pakai tu kan.
Walaupun kain dia kosong, tapi pleats tu bagi kelainan.
Dari jauh nampak macam dress, padahal ia jubah sebab cutting dia tak berpinggang. Masih mengekalkan cutting Abaya.
Nursing friendly and wudu' friendly.

Begini punya design heavy pleats, cuma RM123 je you olls.

Nak beli, KLIK SINI.



posted by aveo757 @ 12:01 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER