walk on wings, tread in air: Penuh dengan pengumuman saja <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Penuh dengan pengumuman saja
2015-12-03


TADAAAAAA!!!!

Jubah CHLOE dah ada kat website.
Kepada yang subscribe website tu sehingga 9 pagi ni, cuba check email ada tak terima Kod Diskaun 20% untuk beli CHLOE?
Ce check...ce check.


Hari ni rasanya penuh dengan pengumuman je blog aku.

Lagi satu pengumuman winner contest Share & Win GreenAard (FB only).

Pemenang akan terima 1 botol GreenAard untuk diri sendiri dan 1 botol lagi untuk kawan yang dia tag contest tu.

So, pemenang di bawah di minta PM FB GreenAard dan beri alamat korang ok?
Kita nak nama, alamat dan phone number.






Tapi aku tengok kan, semua yang menang ni semua badan slim-slim je...haihh...ko nak slim mana lagi niiiii. 



Pasal kukis, ada yang baru nak place order, maaf, order hanya diterima sehingga 30 Nov sahaja. Sorry again.

Kukis kat atas ni dah ada kat rumah aku. Siapa entah hari tu kata nak collect before 7 Dec, 8 balang.
Boleh tak contact aku semula untuk arrange masa dan hari.




*please share this picture kat FB/blog/IG korang*








posted by aveo757 @ 11:10 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER