walk on wings, tread in air: 10% <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

10%
2015-12-18


Hi All.

Tak, aku bukan type entry di dari Makkah.
Entry ni auto-publish.

Semalam (Khamis) aku dah launch Year End Sale untuk Ephyra di website www.greenaard.com.
Jangan sesape dok carik Ephyra kat website lama pulak. Dah takde.
Semua aku pindahkan ke website www.greenaard.com.

Tapi sesiapa yang dah memang ada dalam list aku, yang pernah beli Ephyra dari aku, semua dah terima blast email  di atas sejak Selasa lagi.
Sesiapa yang tak terima email tu maknanya korang tak dapat lah redeem RM20 kupon.
Kot nama korang tercicir dari list aku tak tau. Sebab aku blast to nama-nama yang ada je. Jangan kecik ati kalau tak dapat, nanti balik dari umrah aku masukkan nama korang.

Maknanya kat sini, kalau korang dapat cari friends yang sama-sama nak beli Ephyra, korang akan dapat RM20 kupon untuk setiap kawan yang korang invite tu.
Kalau dapat sorang pun dah save RM20 untuk beli skin bar (contoh).
Kalau dapat 9 orang kawan lagi best, terus boleh redeem Ephyra sekotak PREE. 

Apa-apa pun yang terpaling best adalah semua orang pun boleh dapat 10%.
Cuma loyal customer je dapat RM20 kalau boleh invite friend.
Nanti balik aku try buat sistem point pulak ya?

Bye.



posted by aveo757 @ 7:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER