walk on wings, tread in air: Preview saja <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Preview saja
2015-11-04

Today nak bagi preview 2 jenis shawl :

1. Semi-Instant Hannah Denim
2. Instant Kristalli

Ok mula-mula Semi-Instant Hannah Denim.

Sama macam semi-instant Hannah printed yang dulu.
Cuma Hannah Printed dulu tu material jersey.

Kali ni kita guna material high-quality lycra yang jenis shiny dan ringan.
Coraknya saja denim, bukan material denim, jadi jangan risau, tak panas.

Yang kedua, Instant Shawl Kristalli.

Yang ni shawl ala-ala Neelofa, main sarung je.
Adjust sikit kot nak singkat, kot nak labuh, and you are ready to go.
Takyah pin-pin.
Kalau nak pakai pin pun sukati korang lah.

Ada taburan kristal di atas kepala and hujung shawl.
Minimalis design but very sweet bila dipakai.
Tak caya tengok gambar.

Yang ni aku tunjuk je dulu untuk korang pilih mana satu yang berkenan.
Sebab kita akan launch ni kat Bangi Gateway on this Jumaat - Ahad (6 - 8 Nov 2105).
Cari booth GREENAARD and FLEUR BY MRS HIM di Bangi Gateway ok?
Dari pukul 10am - 9pm.

Next Monday baru kita open order kat website www.fleurbymrshim.com

New update : Ok, dah boleh beli kat website. Atas permintaan, aku launch kat website je dulu.


SEMI-INSTANT HANNAH DENIM














INSTANT SHAWL KRISTALLI













posted by aveo757 @ 4:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER